Business Leaders > Companii > Payten achiziționează pachetul majoritar de acțiuni din ContentSpeed, liderul național în servicii software pentru eCommerce

Payten, parte a ASEE Group (Asseco Group), lider în soluții de plată, își continuă extinderea și face o nouă investiție strategică în eCommerce printr-un parteneriat cu liderul local în servicii și soluții software dedicate comerțului electronic, ContentSpeed.

În calitate de acționari majoritari, Payten și ContentSpeed vor accelera dezvoltarea soluțiilor existente, dar și noi servicii dedicate comercianților online din România și Spațiul Economic European. ContentSpeed, agenție înființată în 2003, a fost un deschizător de drumuri în comerțul electronic autohton și continuă să seteze noi standarde în industrie. Abilitatea de a fi mereu aliniați cu cerințele pieței și nevoile clienților, au asigurat o evoluție constantă a companiei. Mai mult decât atât, în 2020 au obținut o creștere de 54% YOY a veniturilor.

„Focusul companiei este de a urma și depăși tendințele din piață, crescând oferta de soluții de business prin utilizarea tehnologiilor moderne și a inovației. Prin urmare, ne face o deosebită plăcere să întâmpinăm ContentSpeed în cadrul Payten Group. Împreună cu noul membru al grupului vom putea oferi clienților noștri medii și mari creștere și performanța în canalul de vânzare online devenit infrastructură critică pentru orice afacere”, a declarat Gabriel Zainea, Membru al Consiliului de Administrație ASEE/ Payten și Coordonator Local  M&A.

„Încă de la înființarea companiei am avut viziunea că eCommerce-ul va deveni un factor important în scalarea și pregătirea afacerilor din România pentru viitor. Acest parteneriat vine ca o confirmare a eforturilor și rezultatelor companiei din ultimele două decenii. Dat fiind faptul că facem parte din Grupul Payten, misiunea noastră se va ușura prin accelerarea extinderii la nivel regional, ajutând jucătorii locali să își dezvolte afacerile internaționale și brandurile externe să intre în piața românească în plină expansiune”, a afirmat Radu Vîlceanu, CEO & founder ContentSpeed.

Această achiziție confirmă strategia Payten de dezvoltare continuă și diversificare a ofertei de servicii și soluții premium pentru clienții săi. Identificarea de noi oportunități și sinergii care să ducă la o creștere accelerată a fost constant o prioritate pentru Payten.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *