Business Leaders > Companii > Grupul Drăghici Dental anunță extinderea Junior & Family Dental Center printr-o investiție de 300.000 euro

Grupul Drăghici Dental anunță finalizarea unei noi investiții în lanțul de clinici stomatologice Junior&Family Dental Center. Din 5 august pacienții din Iași beneficiază de serviciile clinicii din strada Sf. Lazăr nr. 23A într-un spațiu care și-a dublat suprafața, ajungând astfel la 300 de metri pătrați, prin adăugarea unui nou nivel.

După investiția de aproximativ 300.000 de euro, clinica a adăugat facilităților deja existente un bloc operator complex cu circuit pre și post operator. Clinica din Sf. Lazăr ajunge, în total, la o capacitate de 10 unit-uri dentare. Astfel, noul spațiu inaugurat reprezintă o evoluție firească pentru a oferi servicii stomatologice complete cu sprijinul celei mai noi tehnologii în domeniu.

„Medicina dentară evoluează enorm de la un an la altul, iar evoluția noastră trebuie să urmeze acest trend în beneficiul pacienților cărora le suntem dedicați. Sunt încântată că adăugăm un bloc operator în circuitul nostru medical și că vom putea, astfel, să oferim servicii complete celor care ne încredințează zâmbetele lor.

Iașiul rămâne inima activității noastre și din această comunitate am început să ne extindem, tocmai pentru că am văzut că am crescut frumos și pacienții au căpătat o încredere tot mai mare în noi. Astăzi suntem prezenți și în București, și în Timișoara și am reușit să «exportăm» cu succes modelele noastre de bună practică în domeniul medicinei dentare”, a declarat Dr. Raluca Drăghici, Director Medical al clinicilor Junior&Family Dental Center.

„Am fructificat o oportunitate legată de pandemie. Mai exact, disponibilitatea unui spațiu care altfel nu ne-ar fi fost accesibil înainte, când toate companiile se bazau pe munca la birou și am putut face o extindere a clinicii din Sf. Lazăr pe care ne-o doream de mult. Este un nou concept pe care îl lansăm în cadrul diviziei noastre de servicii stomatologice, unul care rămâne atașat valorilor noastre, dar care, în același timp, ne extinde și spre nișa premium. În ultimii ani, zona corporate a devenit foarte importantă în cadrul Junior&Family Dental Center, iar clinica din Sf. Lazăr are preponderent pacienți care se tratează chiar și în pauza de masă, coborând din birou.

Activăm în continuare într-o piață foarte fragmentată, una în care coexistă lanțuri tot mai mari de clinici stomatologice cu o multitudine de cabinete dentare individuale. Însă, avem certitudinea că în următorul deceniu piața va arăta cu totul altfel, iar integrarea tuturor serviciilor în clinici ultra tehnologizate, cu doctori provenind din toate specializările medicinei dentare este cheia viitorului. Acolo tindem să fim, iar pentru noi este deja prezentul”, a declarat Dan Drăghici, CEO al grupului de firme Drăghici Dental.

Rețeaua Junior&Family Dental Center numără două clinici în Iași, una în Timișoara și una în București, având un număr total de 26 de unit-uri dentare.

Junior & Family Partner (cu două locații: Adentum Iași și Dental Vision Bacău) este un concept care se adresează cabinetelor stomatologice din România, un mix de servicii integrate care au rolul de a eficientiza activitatea medicilor dentiști cu cabinete proprii, facilitându-le accesul la soluții de tehnică dentară, tehnologii de ultimă oră, servicii de marketing și promovare, precum și accesul într-o rețea care oferă servicii stomatologice integrate în pachete de beneficii pentru angajații din naționale și multinaționale.

Grupul de firme din care face parte lanțul Junior&Family Dental Center mai cuprinde laboratorul de tehnică dentară Drăghici Dental, unul dintre cele mai mari din România și lider detașat în zona Moldovei, precum și Safra Dental, care oferă produse și servicii destinate medicinei dentare.

Grupul Drăghici Dental investește constant în comunitatea dentară din regiunea Moldovei prin intermediul platformei Dental Future – Community & Professional Events încă din anul 2018. Pe lângă activitatea permanentă constând în organizare de cursuri și workshop-uri, timp de doi ani, în 2018 și 2019, a fost organizată Conferința Dental Future, reunind zeci de speakeri internaționali și români și sute de participanți – medici dentiști și tehnicieni dentari. Evenimentul va fi reluat după ridicarea tuturor restricțiilor generate de pandemia pe care o traversăm.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *