Business Leaders > Companii > Monica Tamaș, Unilever: „Anul 2020 a schimbat probabil pentru totdeauna lumea în care trăim. Am devenit mult mai preocupați de sănătate“

Monica Tamaș, director de marketing la Unilever, este de părere că pandemia a schimbat mult obiceiurile oamenilor. Un studiu recent al companiei arată că românii se spală pe mâini de mai mult de 8 ori pe zi, dublu față de cât o făceau înainte de această perioadă.

„Anul 2020 a schimbat probabil pentru totdeauna lumea în care trăim. Am devenit mult mai preocupați de sănătate și ne-am schimbat multe dintre obiceiuri. Igiena corectă a mâinilor rămâne extrem de importantă pentru prevenirea îmbolnăvirilor. În acest context lansăm Lifebuoy în România și ne dorim să venim în sprijinul românilor nu doar cu produse igienizante de calitate, ci și cu un program de informare conceput împreună cu specialiști din domeniul medical. Misiunea pe care ne-o asumăm este să contribuim la stoparea răspândirii infecțiilor, așa că  ne vom implica activ și la nivel social în proiecte care pot avea un impact pozitiv în această direcție”, a declarat Monica Tamaș, Director Marketing Beauty & Personal Care, Unilever South Central Europe.

Potrivit unui studiu Unilever cu privire la obiceiurile populației din România, realizat în luna decembrie a anului 2020, frecvența utilizării dezinfectanților pentru igienizarea mâinilor a crescut cu 110% în timpul pandemiei, iar 67% dintre respondenți au declarat că vor continua să-l folosească și după pandemie. În același timp, ne spălăm pe mâini cu diferite tipuri de săpun de mai mult de 8 ori pe zi, dublu față de perioada de dinainte de pandemie. Ne spălăm pe mâini pentru o durată de 16,7 secunde în medie, totuși, sub cele 20 de secunde recomandate de specialiști.

Redactor: Lizeta Oprea

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *