Business Leaders > Good Life > Stada lansează BRONHOKLIR – singura gamă de siropuri de tuse la plic

Bronhokir este prima și unica gamă de siropuri de tuse din România, sub formă de plic, pentru o dozare exactă și administrare facilă. Inovatorul produs face parte din portofoliul Stada România și este singurul sirop de tuse natural, sub formă de plic unidoză, gata dozat și ușor de administrat.

În această perioadă sensibilă generată de pandemie, când igiena și siguranța sanitară pot face diferența între viață și moarte, Bronhoklir mizează pe inovație și ambalaje sigure, pentru sănătate și viață. Un motiv în plus de mândrie pentru Stada România.

Siropul are la bază o formulă de extracte din plante medicinale și este prezent pe piața în 3 variante de prezentare, fiecare destinată unui tip distinct de tuse – productivă, uscată și tusea fumătorilor. Cele trei tipuri de sirop de tuse sunt recomandate pentru ameliorarea tusei și menținerea funcționării normale a mucoaselor aparatului respirator.

Bronhokir – pentru tusea uscată – conține ocombinație de extract de Nalbă Mare și Mușetel, cu efect antitusiv, antiinflamator și imuno-modulator pentru ameliorarea simptomatologiei cauzate de episoadele de tuse uscată.

Bronhokir – tuse productivă – are la bază ocombinație de extract de Cimbru de cultură, Ciuboțica-Cucului și Echinaceea, ce favorizează expectorația, ameliorează inflamația și calmează tusea. În plus, are efect antiviral și susține imunitatea.

Bronhokir – pentru fumători – înglobează un mix de extracte naturale și vitamine cu roluri multiple pentru menținerea sănătății aparatului respirator al fumătorilor. Siropul păstrează calitățile extractelor de Cimbru, Ciuboțica- cucului, Echinaceea ce se regăsesc și în Bronhoklir Tuse Productivă, la care se adaugă vitaminele A, C și E. Astfel, siropul pentru tusea fumătorului are acțiune expectorantă, rol antimicrobian și imuno-modulator, acțiune antioxidantă și un rol activ în menținerea integrității și regenerării epiteliului. De acum, cu ajutorul Bronhoklir, tusea poate fi tratată mai simplu, mai ușor și mai igienic.

Siropul la pluc poate fi partenerul tău de drum oriunde te-ai afla, deoarece permite o utilizare ușoară și practică la serviciu, în călătorii sau la școală. Dozarea este exactă și a fost creată cu cele mai eficiente extracte naturale din plante medicinale, care să îți reducă tusea și să îți mențină sănătatea căilor respiratorii.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *