Business Leaders > Good Life > Herbalife Nutrition lansează Collagen Skin Booster, creat special să aibă grijă de piele de la interior

Collagen Skin Booster este cel mai nou produs din gama Herbalife SKIN, în Europa, creat special să aibă grijă de piele de la interior. Acesta conține Verisol® P, produs din peptide de colagen de înaltă calitate, despre care s-a demonstrat științific că reduce ridurile din jurul ochilor și îmbunătățește elasticitatea pielii după doar patru săptămâni. De asemenea, s-a dovedit că reduce semnele vizibile de celulită, primele rezultate putând fi observate după 3 luni de utilizare. Este recomandat ca produsul să fie folosit în cadrul unei diete echilibrate şi variate, ca parte a unui stil de viaţă activ şi sănătos. Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster are conținut ridicat de vitamine cheie (A, C, E, Niacină & Biotină) și minerale (Zinc, Seleniu, Cupru & Iod) care contribuie la menținerea sănătății pielii, a părului și a unghiilor1. Are puține calorii, nu conține gluten și este disponibil cu aromă răcoritoare de căpșune și lămâie.

Collagen Skin Booster este unul dintre cele mai bine vândute produse Herbalife Nutrition, iar acum este disponibil și în Europa, unde cererea reprezintă aproximativ o treime din piața globală de nutricosmetice. Integrați Collagen Skin Booster în rutina voastră zilnică de îngrijire a pielii, adăugând o măsură de pudră la 250ml de apă și amestecați – este atât de simplu.

„Așteptăm cu nerăbdare să promovăm în România îngrijirea pielii cu ajutorul noului Collagen Skin Booster, ce conține Verisol® P, care este dovedit științific că oferă rezultate și care completează gama Herbalife SKIN. Collagen Skin Booster este produsul cu care Herbalife Nutrition intră pe piața nutricosmeticelor din Europa, care la nivel global valorează acum, $2.5 miliarde. Dacă luăm în considerare că 29% din piața globală a suplimentelor pentru înfrumusețare se află în Europa, putem afirma că acești consumatori sunt în continuă căutare de astfel de produse care au la bază dovezi științifice”, declară Romeo Căzănescu, Country Director al Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria și Bulgaria.

Colagenul I și III sunt principalele tipuri de colagen care se regăsesc în piele, iar Verisol® P conține unele dintre cele mai puternice peptide bioactive de colagen de pe piață.

Collagen Skin Booster este disponibil în România din data de 15 aprilie prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife Nutrition.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *