Business Leaders > Good Life > SARTO bespoke anunță colecția spectaculoasă a verii concentrată pe libertate și confort

SARTO bespoke anunță lansarea unei colecții speciale pentru sezonul de primăvară – vară 2021, orientată către un stil de viață activ al oamenilor pregătiți să înfrunte provocările. Colecția poartă numele Invincible. Adventurer. Yourself. și este inspirată din realitatea actuală și construită pe nevoile clienților.

Elementul surpriză al colecției Invincible. Adventurer. Yourself. constă în diversitatea opțiunilor disponibile, iar atmosfera acesteia este construită în jurul ideii de a-i transpune pe cei care o poartă, fie și cu ajutorul imaginației, în destinații precum Monaco, Saint Tropez, Capri și chiar Miami.

Această colecție este un omagiu aniversar adus celor care au susținut evoluția brandului SARTO și care în ultimul an au ales să înfrunte pandemia și să conteste noua realitate, demonstrându-și reziliența, anduranța, invincibilitatea și spiritul aventuros. Invincible. Adventurer. Yourself.este a celor care, în fiecare zi, înfruntă provocările și cu fiecare pas le depășesc. Este o alegere excelentă pentru antreprenori, manageri și toți acei profesioniști care prețuiesc eleganța în business.

„Pentru noi, anul acesta este unul aniversar. SARTO bespoke împlinește un deceniu de activitate în această piață competitivă. Ne-am propus, și prin această colecție, să demonstrăm maturitatea și versatilitatea brandului și să arătăm ce am învățat de-a lungul celor 10 ani și tot ce avem de oferit, de la piese ready to wear, cum sunt bluzele polo din merinos superfin sau cravatele ascot din mătase naturală, până la bijuteria croitoriei masculine – costumul bespoke realizat în peste 60 de ore de manoperă. Am ales, cu cea mai mare atenție, țesături luxoase și confortabile în același timp, culori elegante, dar și îndrăznețe, texturi mătăsoase cum sunt lâna foarte fină, mătasea și cașmirul subțire, dar și texturi masculine, greu de «îmblânzit», cum este inul, pe care pur și simplu îți face plăcere să-l vezi șifonat”, a declarat Matei Ladea, Managing Partner, SARTO bespoke.

Matei Ladea, Managing Partner, SARTO bespoke

Piesele centrale din colecția lansată acum – costum, jachetă, pantaloni, vestă, cămașă – sunt realizate pe comandă, astfel încât este necesară o întâlnire cu unul dintre consilierii SARTO. Totuși, cei interesați pot descoperi informații detaliate despre fiecare produs pe site-ul SARTO, iar țesăturile și piesele ready to wear sunt disponibile în stoc.

Prețul unui sacou made to measure din această colecție pornește de la 2.750 lei și poate varia în funcție de tipul și brandul de țesătură pentru care optează clientul când plasează comanda. Prețuri de pornire pentru alte articole vestimentare din colecție:

  • Pantaloni: 1.510 lei
  • Vestă: 1.420 lei
  • Cămașă: 590 lei

„Clienții sunt cei care ne-au învățat că, atunci când îți prețuiești imaginea, imaginația te poate duce oriunde. În scenariile gândite pentru această colecție am avut în minte patru destinații: plajă, yacht, deșert și o cetate medievală. În realitate, cele peste 40 de ținute din colecție pot fi purtate oriunde, fie că vorbim de vacanță, nuntă sau birou, fie că ne gândim la evenimente, cum ar fi o nuntă, un safari sau o cină romantică în inima unui oraș faimos și excepțional. Esența colecției este dată de libertate și confort, atât fizic la purtare, cât și psihologic. Sunt piese care, pur și simplu, se cer admirate”, a declarat Matei Ladea, Managing Partner, SARTO bespoke.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *