Business Leaders > Good Life > McDonald’s oferă meniuri din partea casei personalului din Linia Întâi din 7 județe din țară

McDonald’s este alături de personalul din Linia Întâi și oferă 14.000 de meniuri din partea casei în semn de apreciere pentru eforturile pe care aceștia le depun zilnic de mai bine de un an de zile în lupta cu noul coronavirus. În luna aprilie, personalul medical din spitale, din cadrul serviciilor de ambulanță din șapte județe din țară și Centrul Municipal Integrat pentru Situații de Urgență București vor beneficia de meniurile McDonald’s.

Cu sprijinul  Fundației pentru SMURD, cele 14.000 de meniuri sunt oferite personalului din 19 centre din țară, din București, Iași, Cluj, Timișoara, Sibiu, Ploiești și Constanța, printre care 10 Spitale Clinice de Urgență, 7 Servicii Județene de Ambulanță, Centrul Municipal Integrat pentru Situații de Urgență București , precum și voluntarii Fundației pentru SMURD.

Ne dorim să le mulțumim celor din Linia Întâi pentru energia și reziliența de care dau dovadă în fiecare zi. Vom continua să arătăm aprecierea noastră, atât celor din Linia Întâi, cât și acelora care prin activitatea lor contribuie la sănătatea, siguranța și dezvoltarea oamenilor din comunitate”, a declarat Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România.

Inițiativa face parte din campania „Buletinul de vești bune”, lansată pentru a susține eforturile pe care întreaga comunitate le depune pentru protejarea sănătății tuturor – colegi, clienți, parteneri. Astfel, McDonald’s încurajează toți clienții să se încarce cu energie bună și să mențină în continuare toate regulile de siguranță. Pe platforma mcdonalds.ro/vestibune, ei vor găsi săptămânal mai multe știri de bine care să le aducă un plus de optimism și de încredere în această perioadă, materialele fiind dezvoltate în parteneriat cu echipa revistei Biz. 

Anul trecut, ajutorul McDonald’s s-a îndreptat către instituțiile medicale partenere și personalul medical, oferind peste 40.000 de meniuri și cafele cadrelor medicale și persoanelor aflate în centrele de carantină, precum și peste 26.000 de mese calde, în perioada stării de urgență. De asemenea, au oferit peste 2.000 de măști de protecție personalului medical din spitalele partenere, punând accent pe importanța menținerii acestora în siguranță. La începutul anului 2021, odată cu redeschiderea școlilor, McDonald’s a oferit în semn de mulțumire 5.000 de cafele învățătorilor și profesorilor, în prima zi de școală.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *