Business Leaders > Good Life > OREO anunță parteneriatul exclusiv cu noul film Batman. Clasicul biscuit va căpăta un nou design cu fața personajului

OREO anunță cu încântare parteneriatul său exclusiv cu noul film Batman, o asociere care cu siguranță îi va încânta pe fanii amândurora, celebrând astfel noul film artistic de la Warner Bros. Pictures.

Începând cu luna ianuarie 2022, fanii vor putea cumpăra pachetele OREO în ediție limitată, inspirate din Gotham City. Pentru prima dată, clasicul biscuit OREO se va transforma în cadrul acestei colaborări cu un design de produs unic cu imaginea iconică a lui Batman. Prin scanarea codului QR de pe pachet, fanii vor putea explora portalul virtual Batcave, unde vicleanul Riddler a lăsat o serie de ghicitori care așteaptă să fie rezolvate. Cine se aventurează în Batcave poate câștiga numeroase premii, iar cei care reușesc să rezolve toate ghicitorile vor descoperi conținut suplimentar. 

“La OREO, ne place să ne surprindem fanii cu parteneriate inedite”, a declarat Chiara Missio, Brand Director OREO Europe. “De aceea suntem atât de încântați să anunțăm parteneriatul cu Batman, în cadrul colaborării noastre cu Warner Bros.” Colaborările anterioare OREO în ediție limitată în Europa o includ pe cea cu Minionii, în vara lui 2021, și pe cea cu megastarul Lady Gaga în ianuarie 2021.

„Suntem încântați să anunțăm lansarea biscuitului OREO cu imaginea lui Batman în relief, în ediție limitată. Puține lucruri se compară cu un film care te ține în suspans, însoțit de o gustare delicioasă. Colaborarea dintre OREO și Batman își propune să le ofere noi experiențe atât iubitorilor de OREO, cât și fanilor loiali ai unuia dintre cei mai mari supereroi”, spune Ioana Pană, Senior Brand Manager Biscuits România.

Filmul Batman, disponibil exclusiv în cinema, estedistribuit în România de către Vertical Entertainment și se anunță drept experiența cinematografică supremă a anului 2022. Timp de aproape un secol, cel Mai Mare Justițiar al Lumii a cucerit inimile și imaginația fanilor din întreaga lume, iar acest film explorează un teritoriu necunoscut de acest personaj pe marele ecran.

Ediția limitată a colaborării dintre OREO și Batman va fi disponibilă doar în limita stocurilor, așa că urmăriți produsele din magazine începând cu ianuarie 2022.  

OREO te invită și la un concurs: începând cu 31 ianuarie, cumpără biscuiți OREO de minimum 9 lei, înscrie bonul fiscal pe www.oreo.eu și poți câștiga premiul cel mare care constă într-o experiență Batman pentru 2 persoane, 400 de premii cu Mediaplayer Mi Tv Box și 8 premii cu Samsung Soundbar.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *