Business Leaders > Good Life > Experiențe incitante, premii atractive și mixuri de arome captivante, pregătite de Alexandrion pentru turiștii de pe domeniile schiabile Arena Platoș Păltiniș

Alexandrion Flavour Collection ți-a pregătit experiențe incitante, premii atractive și mixuri de arome captivante de care te poți bucura pe pârtia de schi. Adună-ți prietenii, pregătește-ți echipamentul de schi, sania sau pur și simplu un set de haine groase care să te protejeze de gerul de afară și pornește spre pârtie.

Alexandrion Flavour Collection te așteaptă în fiecare weekend pe domeniile schiabile Arena Platoș Păltiniș (Poiana Poplacii, DJ 106, Păltiniș 550001) și Transalpina Voineasa (DN7A, Obârşia Lotrului 247750). Participă la campania «Savurează iarna cu premiile Winter X Flavours» și poți degusta noile arome Alexandrion Flavour Collection în barurile și restaurantele care aparţin celor două domenii schiabile.

Achiziţionează două sau mai multe dintre produsele participante la campanie: shot sau cocktail cald cu Alexandrion Greek Orange sau Alexandrion Coffee și vei câștiga unul dintre premiile campaniei. Solicită hostesselor Alexandrion să aplice pe Cardul tău Winter X Flavours ștampila aferentă fiecărui produs achiziționat și mergi la sfera Alexandrion Winter X Flavours pentru a-ți ridica premiul. Premiile : o eșarfă multifuncțională, o căciulă tricotată, o cană cu capac detașabil sau căciulă și fular 2 în 1, în culorile portocalei și cafelei, personalizate cu logo-ul Alexandrion Flavour Collection, te vor ȋncălzi și ȋţi vor aminti mereu de această experiență.

Amplasată la baza pârtiilor de schi, sfera Winter X Flavours este un dom voluminos sub forma unui glob de sticlă, cu decoruri spectaculoase, care te introduc în lumea fascinantă Alexandrion Flavour Collection. Winter X Flavours este un loc magic în care te poți relaxa bucurându-te de atmosfera caldă, poți urmări jocul fulgilor de nea sau feeria schiorilor de pe pârtie. Foto corner-ul creativ din interiorul domului, cu fundaluri speciale care armonizează elemente simbolice pentru aromele de portocală și cafea este ideal pentru a imortaliza momente unice. Postează fotografiile pe canalele tale de Social Media și arată-le cunoscuților cum pot petrece un weekend memorabil.

Află mai multe detalii despre regulamentul campaniei pe website-ul www.alexandrionflavours.com.

Aromele Alexandrion Flavour Collection

Creată de Alexandrion Group pentru consumatorul contemporan, ȋn continuă mișcare, deschis să experimenteze arome şi gusturi noi şi preocupat de calitate şi de consumul responsabil de alcool, Alexandrion Flavour Collection include Alexandrion Greek Orange și Alexandrion Coffee, aflate deopotrivă, ȋn contrast şi ȋn armonie, inducând stări de spirit diferite, dar la fel de plăcute.

Dacă iubești lumina, soarele, culorile vesele, gustul de citrice si aromele fresh, alege Alexandrion Greek Orange. Gustul intens de distilat de vin maturat ȋn butoaie de stejar, specific băuturii Alexandrion 5* armonizat cu prospeţimea, suculenţa şi dulceaţa portocalelor greceşti, te va ȋncânta și binedispune.  Dacă misterul și rafinamentul te incită și ești fascinat de escapade senzoriale neașteptate, ȋţi recomandăm să alegi Alexandrion Coffee, o combinaţie ingenioasă ȋntre aromele mediteraneene familiare aduse de Alexandrion 5* şi notele dulci, crocante de ciocolată neagră şi vanilie, pe care le emană cafeaua proaspăt prăjită şi macinată.

Caută Alexandrion Flavour Collection ȋn marile lanţuri de retail din România, magazinele de proximitate sau comandă-le online, rapid și ușor, pe iconicdrinks.shop.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *