Business Leaders > Good Life > Cineplexx aduce in weekend anime-ul Belle la un preț special

În weekendul 29 – 30 ianuarie, cel mai așteptat film anime al anului, BELLE, ajunge în avanpremieră la Cineplexx la un preț unic de doar 15 lei biletul. Filmul este disponibil atât în varianta subtitrată, cât și dublată în limba română.

Scrisă și regizată de Mamoru Hosoda, animația japoneză este inspirată de basmul francez din 1756 Frumoasa și Bestia de Jeanne-Marie Leprince de Beaumont.

Belle este al treilea film japonez cu cele mai mari încasări din 2021, reprezentând 6,53 miliarde de yeni în casele de birou începând cu 12 decembrie 2021.

BELLE  ( AG )

AVANPREMIERĂ: 29 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 2D subtitrat în limba română

GEN: Anime

DISTRIBUȚIEKaho Nakamura, Ryô Narita, Shôta Sometani, Tina Tamashiro

SINOPSIS:

Vârsta adolescenței este una dificilă pentru Suzu, o fată timidă de 17 ani ce locuiește alături de tatăl ei într-un sat din Japonia. Într-o zi Suzu decide să-și creeze un cont pe „U”, o lume virtuală cu peste 5 miliarde de membri. Devine astfel Belle, o frumoasă cântăreață care se bucură de succes și popularitate. În „U” întâlnește o creatură înfricoșătoare, care locuiește singură într-un castel plutitor, refuzând să lase pe cineva să se apropie sau să explice celorlalți rănile de pe corp. Împreună, cei doi pornesc într-o călătorie plină de aventuri, provocări și iubire, în încercarea de a deveni cine sunt cu adevărat.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *