Business Leaders > Lideri > Marius Peter, cofondator NOAM: „Mi-am dorit mult mai mult de la viață“

Acumulând 17 ani de experiență în domeniul designelui de interior, deși trecuse recent printr-un accident grav care l-a imobilizat în scaunul cu rotile, Marius Peter a pornit anul trecut pe calea antreprenoriatului alături de soția sa Alina și partenerii lor Nicoleta și Alexandru Manea, reușind să lanseze NOAM Mobili Design – un brand care oferă servicii complete de amenajări interioare.

„Mi-am dorit mult mai mult de la viață. Există posibilitatea să rămâi angajat toată viața și să ai o anumită liniște sau, dacă îți dorești mai mult de la viață, va trebui să treci de partea cealaltă a baricadei și să începi antreprenoriatul. Nu este ușor, sunt mult mai multe răspunderi, implicare și stres dar decizia este a fiecăruia dintre noi“, este de părere Marius Peter.

Timp de aproape 10 ani, Marius a condus echipa de proiectare a companiei la care a lucrat până să decidă că vrea să urmeze calea antreprenoriatului, pregătind și inspirând mulți profesioniști în domeniul designului de interior. Această experiență valoroasă și pasiunea pentru detaliu și calitate au fost pilonii pe care și-a construit abilitățile antreprenoriale.

 „Pe Nicoleta și Alexandru Manea, partenerii noștri de la NOAM, i-am cunoscut prin intermediul soției mele. Colaborează cu ei de șase ani în domeniul Real Estate. Decizia de a deschide NOAM am luat-o foarte repede, ne-am întâlnit toți patru într-o duminică după amiază și am pus totul pe hartie. După două săptămâni firma era deja înființată, iar după două luni deja eram în acțiune“, povestește antreprenprul.

Deschiderea oficială a showroomului a avut loc în octombrie anul trecut, iar de atunci echipa lor a finalizat cu succes proiectecomplexe, atât în țară cât și în străinătate.

Echipa NOAM s-a conturat foarte repede pentru că pregătind atât de mulți oameni de-a lungul anilor, unii dintre ei și-au dorit să mă urmeze în acest proiect. Brandul NOAM este nou pe piață, însă aspectul cel mai important îl constituie echipa din spate: oameni cu o mare experiență, oameni dedicați acestui domeniu și foarte atenți la detalii“, a spus Marius Peter.

Cu un focus puternic pe consolidarea brandului pe piață, fondatorii Noam își propun să ofere în continuare servicii de cea mai înaltă calitate și iau în considerare extinderea brandului în afara țării.

Planurile actuale ale echipei NOAM sunt de consolidare a brandului în piața, dar totodată ne gândim și la expansiunea companiei, împinși de la spate și de colaboratorii noștri din Italia cu care avem parteneriate foarte strânse“, a mai spus antreprenorul Marius Peter.

Lizeta Maria

View all posts