Business Leaders > Noutati > MAM Bricolaj anunță preluarea integrală a acțiunilor companiei Geomam Pal Group

MAM Bricolaj, companie românească specializată pe comercializarea de articole de bricolaj, preia acțiunile Geomam Pal Group, după o tranzacție în valoare totală de 825.000 lei. În egală măsură, furnizorul de bricolaj s-a listat la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) anul acesta și are în plan extinderea la nivel național.

Prin această preluare, MAM Bricolaj urmărește să consolideze poziția pe care o ocupă în piață și, în egală măsură, să aducă creșterea pe care acționarii o așteaptă. Geomam Pal Group este o companie profitabilă, care activează în domeniul prelucrării panourilor din pal și mdf. Astfel, MAM Bricolaj devine grup de firme. Odată cu această preluare, numărul total al angajaților ajunge la 102. MAM Bricolaj are în prezent 75 angajați.

MAM Bricolaj lucrează la deschiderea celui de al treilea magazin din rețea, situat în București, în sectorul 6. Deschiderea acestuia este estimată în prima parte a anului 2021, după o investiție de aproximativ 1,6 milioane de euro.

În egală măsură, compania își propune extinderea rețelei de magazine la nivel național, prin noi puncte de lucru în orașele mari din țară. MAM Bricolaj va începe extinderea rețelei de magazine la nivel național în prima parte a anului 2021, printr-un prim magazin în Brașov.

„Ne dorim consolidarea poziției în piață pentru că avem în vedere planuri de creștere și extindere a rețelei de magazine la nivel național. Lucrăm în prezent la al treilea magazin MAM Bricolaj din București și suntem în discuții avansate pentru al patrulea magazin din rețea, care va fi deschis la începutul anului viitor, în Brașov. Vrem să venim cât mai aproape de consumatorii noștri, astfel că planurile noastre de termen mediu și lung includ intrarea în mai multe orașe mari din țară”, a declarat Cristian Găvan, fondatorul MAM Bricolaj.

În primele nouă luni ale acestui an, compania a avut o creștere a cifrei de afaceri de aproximativ 32% față de anul precedent și un profit mai mare cu 60%. În prima jumătate a acestui an, MAM Bricolaj a avut o cifră de afaceri de 17 milioane de lei, în creștere cu 28% față de aceeași perioadă a anului trecut și estimează că termină anul 2020 cu o cifră de afaceri de 38,5 mil lei. Mai mult decât atât, MAM Bricolaj a înregistrat și o creștere accelerată a vânzărilor online, care în primele șase luni au depășit cu 40% volumul vânzărilor online de anul precedent.

În același timp, MAM Bricolaj anunță extinderea magazinului din Șos. Morarilor, nr. 2A, cu încă 1.000 de metri pătrați. Unitatea situată pe Șos. Morarilor ajunge astfel la o suprafață totală de 2.000 de metri pătrați, iar în noul spațiu vor fi expuse categorii noi de produse precum instalații electrice, mobilier tapițat, mobilier pentru baie, decorațiuni interioare sau produse pentru curățenie. Magazinul în noul format va fi deschis începând cu data de 17 decembrie.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *