Business Leaders > Noutati > Grace Couture Cakes lansează serviciul online prin care clienții pot comanda torturi și prăjituri personalizate

Grace Couture Cakes, brandul care a introdus în România conceptul de cofetărie couture, lansează un nou serviciu online prin care clienții pot comanda torturi și prăjituri personalizate. Grace Events Shop este o premieră pe piața românească de profil și oferă clienților posibilitatea să aleagă decorul, compoziția și dimensiunea tortului sau deserturi pentru candy bar, din confortul propriei locuințe. Investiția în dezvoltarea serviciului a fost de aproximativ 10.000 euro.

„Digitalizarea serviciilor reprezintă de foarte mult timp o prioritate pentru business-ul nostru, iar perioada pandemiei a accelerat acest proces. Dacă la finalul anului 2019 am lansat primul magazin online din România dedicat deserturilor şi cadourilor de cofetărie couture, ultimele luni le-am dedicat dezvoltării unei noi experiențe online pentru ca și zona de evenimente să beneficieze de o înregistrare facilă a comenzilor pentru torturi și prăjituri personalizate.”, a declarat Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

Configuratorul online vine în sprijinul clienților, ajutându-i pas cu pas să ia cea mai bună decizie pentru evenimentul lor. Aceștia își pot personaliza online comanda în funcție de numărul de invitați, gusturile și aromele preferate, culori și detaliile de decor, în ton cu tema petrecerii, indiferent dacă este vorba despre o aniversare, nuntă, botez sau eveniment corporate.

„Experiența a peste 9 ani de evenimente de top, cu mii de întâlniri de degustare și consultanță, și mii de petreceri reușite, ne-au ajutat să dezvoltăm un proces de selecție și comandă performant, cu o interfață prietenoasă, prin care clienții noștri pot comanda online cu ușurință tortul sau deserturile de candy bar personalizate, pentru un eveniment 100% reușit.”, a continuat Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

Tortul sau prăjiturile comandate pot fi livrate la adresa dorită din București și împrejurimi sau pot fi ridicate de la atelierul Grace Couture Cakes. Pachetele de candy bars de pe site includ amenajarea candy bar-ului la locație, cu suporturi și obiecte decorative din portofoliul Grace Couture Cakes.

În plus, cutia de degustarea de torturi, lansată în urmă cu un an, este acum disponibilă pentru

și pentru comenzi online. Astfel, clienții își pot compune o selecție de 6 compoziții din cele 13 torturi Signature Cakes, rețete originale din portofoliul atelierului de cofetărie couture. Cutia de degustare Grace Tasting Box va fi livrată acasă, dându-le posibilitatea de a savura și alege tortul preferat pentru eveniment alături de cei dragi.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *