Business Leaders > Noutati > Plant an App și Trend Consult vor dezvolta o platformă de E-Learning construită cu tehnologie low-code

Plant an App anunță colaborarea cu Trend Consult, companie românească specializată în training și consultanță, pentru dezvoltarea unei platforme de învățare, Evolution Journey. Platforma este construită în jurul filosofiei de a pune la dispoziția utilizatorilor cursuri de tip E-Learning, resurse de evaluare, coaching și training, cu scopul de a susține călătorii continue de învățare, cu un format al cursurilor dedicat unui transfer rapid de cunoștințe. Aceasta este implementată integral prin intermediul platformei Plant an App.

Colaborarea dintre Plant an App și Trend a început în urmă cu un an. În doar cinci luni, cu ajutorul tehnologiei low-code și a platformei Plant an App, a fost dezvoltat un marketplace complet dedicat programelor de învățare. Implementarea a fost realizată în spiritul filosofiei Trend de a oferi utilizatorilor o experiență personalizată în învățare, cu programe care să satisfacă nevoi particulare.

Demersul Trend de a asigura cursuri atât în format offline, cât și online are în vedere trei faze de implementare. Primul pas presupune trecerea cursanților printr-un sistem de evaluare care să stabilească nivelul la care sunt. Apoi, un coach îi ajută să-și definească scopurile pe care le au în ceea ce privește cariera. Cel de-al treilea pas presupune aplicarea teoriei din cursuri în activitatea propriu-zisă. Implementarea a implicat capacitatea de a construi platforma, de a o valida cu utilizatorii, de a colecta feedback și de a-l implementa. Astfel, în cele din urmă, s-a dorit să rezulte o platformă conform cererii. În acest context, capacitatea Plant an App de a oferi infrastructura acestui proces a dus la acest parteneriat.

Platforma Evolution Journey a fost dezvoltată în două luni cu funcționalitățile necesare. Integrarea uneltelor de la diverși parteneri ai Trend a dus la extinderea termenului de livrare către cinci luni. Din martie 2021, aceasta e activă pentru cursanți.

„Ce am descoperit noi la Trend în toți acești ani de activitate e că pe măsură ce oferta de cursuri crește, seamănă tot mai mult cu un supermarket în care ai prea multe lucruri din care să alegi, ceea ce îngreunează procesul de decizie. Astfel, ne-am dat seama că avem nevoie de o altă abordare pentru a-i ajuta pe utilizatorii noștri să aleagă cursurile potrivite pentru ei. În acest context, colaborarea cu Plant an App ne-a ajutat considerabil să livrăm acest produs într-un timp foarte scurt. Am reușit să transformăm o idee într-un proiect complex cu un cost mai scăzut. Prin folosirea tehnologiei low-code, Plant an App ne-a ajutat să reducem timpul necesar livrării și să colectăm rapid feedback de la utilizatori, ca să vedem ce putem îmbunătăți. Mai mult, această platformă ne oferă capacitatea de a implementa iterații și de a dezvolta funcționalități suplimentare”, a declarat Cătălin Vasile, Head of Sales & Customer Experience Practice, Trend.

„În aceste vremuri este esențial să fii rapid în livrarea unui produs către piață. Când vine vorba de low-code, viteza de implementare și bugetul – care e mai mic decât în cazul soluțiilor tradiționale de dezvoltare te ajută să lansezi repede un produs care e adaptat nevoilor tale. Când alegi să dezvolți cu ajutorul low-code îți poți crea propriile procese, proceduri, dar și fluxuri interne de lucru, astfel că ai încă un factor diferențiator față de concurență. Acesta a fost unul dintre criteriile necesare și pentru proiectul dezvoltat pentru Trend. Evolution Journey e o platformă gândită intern, discutată, dezvoltată și implementată cu echipa – e astfel 100% personalizată conform opțiunilor pe care vrea să le ofere utilizatorilor”, a declarat Alex Agapie, Head of Delivery și Onboarding, Plant an App.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *