Business Leaders > Companii > Compania Plant an App este semifinalistă a programului „Made in Romania” lansat de Bursa de Valori București

Plant an App anunță calificarea în semifinala programului „Made in Romania”, dezvoltat de Bursa de Valori București. Aceasta este cea de-a patra ediție a programului și, totodată, marchează și o premieră importantă: proiectul este găzduit pe o platformă nouă prin care sunt intermediate relațiile între companii, investitori și consultanți.

Programul organizat de Bursa de Valori București are anul acesta 50 de companii în semifinală, selectate de Comitetul de Nominalizare dintr-un total de peste 300. Acestea pot fi votate pe platforma Investinginromania până pe data de 31 august. În finală vor ajunge 15 dintre cele intrate în semifinală – una dintre acestea va fi votată de către public, celelalte 14 vor fi stabilite de un juriu format din experți în diverse domenii ale economiei. Ediția aceasta se încheie în septembrie, odată cu anunțarea celor 15 companii finaliste.

Selectarea Plant an App în această etapă este încă o confirmare a abordării pe care compania o propune pentru digitalizarea, dezvoltarea rapidă și eficientă a produselor software atât pe plan local, cât și internațional. În 2021, „Made in Romania” procesul de votare și de punere în legătură a companiilor, consultanților și investitorilor se derulează pe o platformă complet nouă la baza căreia stă filosofia de digitalizare integrală.

„Suntem încântați că avem acum șansa să ne remarcăm într-o piață locală cu atât de multe idei bune și proiecte excelente care pot face din ziua de mâine una mai bună. Am văzut, în ultimul an și jumătate, cum a explodat cererea de servicii de digitalizare, dar și dezvoltarea celor deja existente pentru a putea face față noilor cerințe. Suntem astfel mai încrezători ca niciodată că ceea ce propunem noi atât în România, cât și la nivel internațional este o rețetă de succes în sprijinirea antreprenorilor și business-urilor, care au în vedere același scop: integrarea proceselor digitale în fluxurile actuale și chiar implementarea unor fluxuri noi bazate pe unelte digitale, a declarat Bogdan Lițescu, fondator Plant an App.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *