Business Leaders > Lideri > Ștefan Mandachi investește 1,3 milioane de euro într-o platformă de e-learning cu lecții personalizate pentru antreprenori la început de drum

Omul de afaceri Ștefan Mandachi investește 1,3 milioane de euro într-o platformă de e-learning cu lecții personalizate pentru antreprenorii începători, în special elevi și studenți.

Platforma MentorMag va oferi cursuri de tip masterclass și lecții experiențiale, ghidate de mentori. Aplicația va avea la bază ședințe de mentorat individualizat, pliate pe nevoile personalizate ale utilizatorilor, care vor putea interacționa live cu profesioniști, experți în varii domenii, inclusiv cadre didactice. Mentorii colaboratori pot dobândi statutul de co-asociați ai platformei, generând venituri proprii în funcție de timpul alocat utilizatorilor. Performanțele ulterioare ale utilizatorilor vor fi cuantificate și conectate cu profilul mentorului, care poate câștiga procentual din venituri viitoare în raport cu îndeplinirea obiectivelor studenților.

”Am decis să investesc în acest concept încă din 2022. Platforma este inovatoare pentru că are la bază relația mentor-discipol, nu doar cursuri clasice, înregistrate. Piața internațională de e-learning e în plină expansiune și a atins 300 miliarde de dolari în 2022. În viitor, educația online va schimba din temelii structura învățământului, un trend accelerat și de pandemie. Trăim într-o perioadă în care cel mai mult are de câștigat acela care este autodidact și se antrenează sub supervizare. Domeniul autoeducației concurează cu inteligența artificială, potențialul fiind nelimitat. Cei care găsesc formula prin care să ofere consumatorilor educație de calitate, inspirație și motivație, vor avea un impact uriaș. Am decis să mă dedic total acestor proiecte educaționale, și am trecut pe plan secund toate celelalte afaceri, din zona HoReCa și Real Estate. Voi finanța orice plan de afaceri serios în domeniul educației e-learning. Am fondat o nouă companie și suntem pe cale să achiziționăm încă trei aplicații în anul 2023”, a precizat Ștefan Mandachi, dezvoltatorul platformei.

Aplicația MentorMag va fi funcțională începând cu luna aprilie și va conține într-o primă fază aproximativ 30 cursuri, structurate pe mai multe teme: antreprenoriat, psihologie, financiar, spiritualitate, juridic, management, strategie, vânzări și oratorie.

Lizeta Maria

View all posts