Business Leaders > Noutati > S-a deschis ZABOLA SPA – o insulă de relaxare indiană în inima celui mai frumos domeniu din Transilvania

Cine a fost măcar o dată la Zabola Estate, cu siguranță va ține minte acest loc și-i va duce dorul. Mărturie a armoniei epocilor trecute, domeniul este situat într-o zonă pitorească din Zăbala, la 6 km de Covasna.

Zabola Estate – Transylvania se întinde pe 500 de hectare de păşune şi pădure, cuprinzând 2 lacuri, 4 iazuri de pescuit, facilităţi de drumeţii şi călărie.

Proprietatea este deţinută de o familie transilvăneană nobilă şi include un castel care datează din secolul al XVI-lea şi 4 clădiri anexe. Oaspeții au la dispoziție 7 zone de luat masa, dintre care 3 în interior, 2 pe terase și 2 în aer liber. Sala de mese şi lounge-ul sunt amenajate în vechile grajduri, situate la 250 de metri de clădirea principală.

Pentru a beneficia de răsfățul de aici tot timpul anului, chiar și atunci când vremea nu-ți permite să savurezi pe deplin peisajele, de curând a fost deschisă și Zabola SPA. Folosind tehnici și arome care țin atât de spațiul oriental cât și de cel carpatin, spa-ul valorifică resursele locale de ingrediente pentru frumusețe, sănătate și relaxare, combinându-le cu ingrediente exotice senzuale și binefăcătoare. Acestora li se alătură aparate moderne de ultimă oră care amplifică efectele ingredientelor naturale.

Răsfățul de la Zabola SPA

Masaje – executate cu un ulei de masaj natural de înaltă calitate, care nu conține coloranți artificiali, parabeni, SLS, silicon. Acesta este aromatizat cu esențe preparate într-o mică manufactură locală. Fiecare client își poate alege aromele preferate. Pe lângă ingrediente importante precum uleiul de sâmburi de struguri, uleiul de șofrănel, uleiul de avocado și germeni de grâu, efectul de aromaterapie se datorează uleiurilor esențiale naturale precum grepfrut, portocala dulce, lime, menta, rozmarin sau Ylang-Ylang. Poți alege masaj complet sau parțial, în funcție de preferință, numai cu uleiuri sau îmbinând efectele acestora cu efectul eliberator al pietrelor vulcanice încălzite sau cu efectul hrănitor al mierii.

Boluri tibetane – acestea îți poți hrăni întregul corp cu vibrații binefăcătoare. Alege tratamentele de relaxare profundă cu boluri tibetane cântătoare. Ele au fost folosite din cele mai vechi timpuri în ultimii 4-5 mii de ani. Aceste instrumente terapeutice sunt confecționate manual din șapte metale, a căror vibrație auzită ca undă sonoră induce o stare de relaxare profundă. La Zabola SPA, efectele de vibrație adâncesc relaxarea în baie sau la masaj.

Tratamente faciale – poți beneficia de tratament hidratant sau anti-îmbătrânire, care conține curățare, exfoliere, tratament cu creme  amplificate de aplicarea cu un aparat ultrasonic. Pentru stălucire incontestabilă, alege tratamentul facial cu aur.

Tratamente corporale – aceste tratamente folosesc un exfoliant de corp natural de înaltă calitate, pe bază de sare de Praid, apoi mască de argilă și obișnuitul ulei de masaj. Tratamentele anticelulită folosesc un gel pe bază de cafeină și masaj cu baton de bambus. Datorită masajului energizant, intensiv efectuat pe zonele cu probleme (coapse, fese, abdomen), circulația sanguină și limfatică crește, astfel organismul începe să se detoxifice și să descompună țesuturile de grăsimi. Poți combina aceste tratamente după pofta inimii, rezultatul fiind o stare de bine și o strălucire care va fi observată neîntârziat de cei din jur.

Business Leaders

View all posts