Business Leaders > Good Life > ParkLake lansează campania „De Paște, înnoiește-ți garderoba. În siguranță #nudoaracasa”

În luna aprilie, ParkLake Shopping Center desfășoară campania „De Paște, înnoiește-ți garderoba. În siguranță #nudoaracasă” aducând iubitorilor de shopping unul din cele 3500 de vouchere în valoare de 50 RON, pentru cumpărături de minim 150 RON, sau unul din premiile oferite prin tragere la sorți: trei biciclete, trei trotinete electrice, trei hoverboard.

Revino la activitățile care îți fac plăcere în siguranță #nudoaracasă

În ultima perioadă, datorită contextului actual, timpul liber a devenit din ce în ce mai mult sinonim cu spațiul de acasă. Pentru că a venit primăvara și este momentul să ne bucurăm de aer curat și de natură, ParkLake îi invită pe cei care trec pragul mall-ului să redescopere plăcerea activitățiilor outdoor, un moment oportun de relaxare după o sesiune reușită de shopping.

Fă o plimbare în parc sau încearcă jocul distractiv de padel pe terenurile exterioare disponibile și nu uita să te încarci cu energie în momentul tău de respiro pe terasa exterioară a centrului comercial, savurând mâncarea preferată și priveliștea Parcului IOR (cunoscut și ca Parcul Alexandru Ioan Cuza Titan sau Parcul Titan).

În siguranță #nudoaracasă

În contextul actual, ParkLake Shopping Center, a dezvoltat și adoptat măsuri sporite de igienă și siguranță, pentru a oferi în continuare o experiență de shopping cât mai sigură și plăcută clienților săi. Astfel, a verificat și certificat procesele curente de igienă și curățenie în parteneriat cu SGS, liderul mondial în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării, obținând astfel Standardul de Evaluare SGS pentru Igienă și Dezinfectare. Acest lucru confirmă respectarea strictă a protocoalelor și reglementărilor de ultimă generație aplicabile, asigurând în acest fel sănătatea și siguranța tuturor persoanelor care trec pragul centrului comercial.

În plus, ParkLake Shopping Center a dezvoltat o serie de programe speciale, adaptate contextului actual, sub conceptul în siguranță #nudoaracasă. Printre acestea se numără implementarea sistemului de monitorizare a traficului din interiorul centrului comercial și informarea publicului cu privire la starea acestuia prin intermediul website-ului www.parklake.ro, precum și instalarea sistemelor de măsurare a temperaturii la toate intrările în centrul comercial, accesul la dispensere cu gel dezinfectant în toate zonele comune principale (intrări în mall, zona de restaurante, coridoare, s.a.), stabilirea unui flux clar de circulație în mall, precum și implementarea unor noi sisteme de semnalistică și informare menite să transmită vizitatorilor măsurile de protecție și conduita recomandate în interiorul centrului comercial.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *