Business Leaders > Good Life > Antonia este noua imagine a brandului LONCOLOR

LONCOLOR, brand românesc și lider de piață în categoria vopselei de păr, a pregătit de mai bine de un an un amplu proiect de relansare pentru cea mai populară gamă din portofoliu: LONCOLOR ULTRA. Astfel, toate cele 35 de nuanțe existente se relansează sub un nou ambalaj, mai atrăgător și aerisit, la care se adaugă încă 5 nuanțe noi, pentru un total de 40 de nuanțe, adică cea mai largă gamă de opțiuni cromatice la nivelul întregului portofoliu de game LONCOLOR. Una dintre cele 5 nuanțe noi este special creată pentru ANTONIA, ambasadoarea de brand cu care LONCOLOR a semnat un contract de imagine pentru următorii 3 ani.

„Fie că ești cool, hip, atipică, enigmatică, ultra-dramatică, plină de viață, elegantă, impresionantă, radiantă, dominantă sau chiar extravagantă, poți alege din paleta de 40 de nuanțe LONCOLOR ULTRA pe cea care te pune cel mai bine în valoare, pe cea care te inspiră să fii tu. Pentru că…e ULTRA să fii TU!” așa le îndeamnă ANTONIA pe doamne și domnișoare să îndrăznească să își aleagă nuanța care să le facă să se simtă în fiecare zi ca un superstar.

Antonia, femeia care inspiră îndrăzneală și feminitate, cu un păr superb și curajul de a fi ea însăși pe scenă și în afara ei, jonglând cu roluri multiple, de la cel de mamă, la cel de artist… este expresie a forței de a se reinventa ce animă și LONCOLOR de aproape trei decenii.

„Asocierea cu ANTONIA – ambasadoare a gamei ULTRA a venit absolut natural, pentru că așa cum ea este un adevărat lider în lumea artistică, iubită de români, LONCOLOR ULTRA este lider în piața de vopsea de păr, iubită de consumatoarele loiale de peste 30 de ani. Acest lucru ne-a motivat să creăm o nuanță dedicată ANTONIEI și să acționăm ca adevărați lideri care aduc un suflu nou în piață. Noile noastre ambalaje sunt inspirate de clientele noastre care au încredere în ele, care știu că frumusețea părului le pune în valoare ca pe niște adevărate vedete. Împreună vom scrie  o nouă pagină de succes pentru această gamă și suntem siguri că noile ambalaje și  nuanțele noi vor fi îndrăgite rapid de clientele LONCOLOR ULTRA.” – declară Marius Niță, director de marketing și vânzări LONCOLOR. 

Din anul 2003, de la lansarea gamei, LONCOLOR ULTRA se bucură de fidelitatea consumatoarelor astfel că până în prezent, la vârsta majoratului acestei game, s-au vândut aproximativ 80 de milioane de tuburi de vopsea.  Făcând o analogie pentru a vizualiza acest număr, alăturarea tuburilor de vopsea de păr LONCOLOR ULTRA cumpărate până acum de femeile din România ar înconjura țara de 3 ori.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *