Business Leaders > Lideri > Mindspace o numește pe Ana Nekhamkin în poziția de VP Real Estate & Projects și deschide două noi locații în Berlin

Mindspace, operatorul global de spații de lucru flexibile, anunță numirea Anei Nekhamkin în funcția de Global VP Real Estate & Projects. În cadrul acestei poziții, Nekhamkin va contribui atât la dezvoltarea companiei, cât și la constituirea echipei imobiliare și semnarea de noi proprietăți.

Ana Nekhamkin are o experiență considerabilă în elaborarea și dezvoltarea afacerilor, mai exact în achiziționare, finanțare și administrare în sectorul imobiliar. Înainte de a se alătura Mindspace, Ana a fost implicată în proiecte internaționale pe piețe cheie din SUA, Europa și Orientul Mijlociu, fiind responsabilă de expansiunea Sonder (NASDAQ:SOND) în EMEA. Totodată, s-a ocupat și de coordonarea tranzacțiilor pentru operațiuni de dezvoltare hotelieră și apartamente cu facilități multiple din Marea Britanie și Europa.

„Ana Nekhamkin reprezintă o completare excelentă a echipei noastre și suntem încântați că va prelua rolul de VP Real Estate & Projects în cadrul Mindspace”, a declarat Dan Zakai, co-fondator și CEO Mindspace. „Suntem încrezători că, prin experiența sa impresionantă în industria ospitalității și datorită ritmului actual de creștere al industriei de birouri flexibile, Ana va conduce Mindspace către noi orizonturi, alături de echipa noastră imobiliară. Prin sprijinul valoros adus de Ana, vom continua să urmărim în mod activ noi acorduri de management și parteneriat, precum și oportunități de închiriere” a completat el.

Ana Nekhamkin, VP Real Estate în cadrul Mindspace, a adăugat: „Sunt onorată să mă alătur echipei Mindspace și să valorific experiența mea din industria ospitalieră, astfel încât să contribui la extinderea amprentei sale globale. Mindspace s-a impus ca un jucător cheie într-o clasă de active interesantă, aflată într-o evoluție rapidă. Iar datorită brandului său remarcabil, serviciilor sale și printr-o performanță financiară solidă, compania se aliniază perfect extinderii pe noi piețe, dar și pe cele existente.”

De asemenea, Mindspace a semnat pentru două noi locații în Berlin, acestea acoperind o suprafață totală de 11.500 metri pătrați. Locația din Zimmerstraße ocupă 4.500 metri pătrați, iar

cea din FÜRST acoperă o suprafață de 7.000 metri pătrați – FÜRST Projektgesellschaft fiind și proprietarul acestui proiect. FÜRST va pune la dispoziție un spațiu de birouri, o zonă de lobby și mai multe terase situate pe acoperișul clădirii. Cele două locații fac parte dintr-o primă fază de construcție a districtului, care a fost deja finalizată în octombrie 2020. Districtul se află localizat pe faimosul Kurfürstendamm din Berlin, sau cum îl numesc localnicii Ku’damm, având o suprafață comercială totală de 19.000 de metri pătrați și un spațiu de garaj adițional, cu peste 500 de locuri de parcare.

Cu aceste două noi spații, Mindspace ajunge la un total de 10 locații în Germania. În prezent, compania operează în 32 de locații, din 17 orașe. Ca urmare a finanțării recente de 72 de milioane de dolari, Mindspace continuă angajamentul de extindere a ofertei de servicii, răspunzând astfel cererii ridicate din piață. O parte semnificativă a acestei expansiuni este planificată pentru Germania, în special pentru Berlin, care reprezintă un centru important pentru startup-uri și pentru companiile tech și creative.

Cele două noi locații de pe Kurfürstendamm și Zimmerstraße sunt programate să se deschidă în iulie 2022. Ambele spații se vor afla în apropierea celor trei birouri Mindspace, deja existente în Berlin, acestea situându-se pe Friedrichstraße, Skalitzer Straße și Krausenstraße.

Business Leaders

View all posts