Business Leaders > Noutati > Hotelul Europa de la Eforie Nord, pregătit pentru un nou sezon. Iuliana Tasie, Director General: „Prioritatea numărul unu rămâne siguranța“

Începând cu 28 aprilie, Ana Hotels Europa – Eforie Nord își așteptă primii oaspeți din acest an, cu ocazia Sărbătorilor de Paște și 1 mai. Cei care au ales să petreacă Paștele la malul mării, sunt atât turiști tineri sau familiști, dar și cei care au optat pentru pachetele de recuperare și wellness.

„Turiștii care au ales să își petreacă Paștele la noi provin din toate zonele țării, dar preponderent sunt din Bucuresti si din zone precum Ploiești, Pitești, Moldova si Sudul  țării”, declară Iuliana Tasie, Director General Ana Hotels Europa Eforie Nord.

Anul 2021 se anunță un an mai bun și mai optimist. „Vedem o creștere a numărului de rezervări, ținând cont de nesiguranța impusă de restricții. Pentru moment, noi avem un număr destul de mare de oaspeți care și-au rezervat sejururile din timp, cu garantare financiară, focusul fiind pe partea de pachete de tratament si relaxare”, adaugă Iuliana Tasie.

Anul acesta va fi unul al turismului de sănătate. Explicația e simplă: oamenii apreciază din ce în ce mai mult sănătatea și acordă resurse pentru aceasta. Acei turiști care cunosc beneficiile factorilor de mediu de pe litoral, ale aerosolilor, namolului de Techirghiol și ale apelor sărate, doresc să revină ca să beneficieze de acestea. Totodată, până la acest moment, în stațiunile balneare și în complexele hoteliere cu baze de tratament nu s-au raportat focare de infecție cu SARS-CoV-2, iar rata de incidență în majoritatea stațiunilor este sub 3/1000 de locuitori.

Hotelul Europa pune la dispoziția turiștilor cure de recuperare în cadrul complexului balnear Ana Aslan Health Spa. Programul special de recuperare post COVID este unul foarte cerut în această perioadă, deoarece are ca scop creșterea capacității pulmonare, ameliorarea respirației, tonifierea generală, întărirea sistemului imunitar, relaxare și echilibrare mentală.

Prioritatea noastră numărul unu anul acesta, ca și anul trecut, rămâne siguranța turiștilor și a angajaților. ”Am mentinut regulile de igienă și cele sanitare aplicate în 2020.Tinem cont că există un număr de peste 3.000.000 de persoane vaccinate sau cu imunitate dupa vindecare și un sistem complet de testare rapidă sau PCR disponibil în România, triajul epidemiologic realizat la intrarea în bazele de tratament sau spa-uri e mult mai facil și facilitează prevenția”, adaugă Iuliana Tasie.

Din 28 aprilie, Ana Hotels Europa – Eforie Nord vă așteaptă la mare să vă relaxați și să vă creșteți imunitatea organismului prin tratamentele speciale, disponibile la Ana Aslan Health Spa.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *