Business Leaders > Noutati > CENTRUL DE CONFERINȚE ANA HOTELS – evenimente la înălțime pentru compania ta

Piața de evenimente corporate a fost marcată de o evoluție accelerată în ultimii ani, din dorința de a oferi companiilor servicii complete, de înaltă calitate, prin specificului fiecărei locații, dotarea spațiilor cu tehnologii de ultimă generație și experiențe unice pentru participanți. 

Centrul de conferințe ANA HOTELS, situat în Poiana Brașov, este un reper al evenimentelor de business prin transformarea întâlnirilor de afaceri în momente memorabile. Acesta are la bază un concept modern, versatil, cu săli de întâlnire ușor de configurat, dotări audio și servicii de catering la cele mai înalte standarde. De la seminarii, teambuildinguri, la conferințe și evenimente corporate la scară mare, centrul de conferințe pune la dispoziție spații ce îndeplinesc toate cerințele de siguranță, echipamente, event planneri şi tehnicieni specializați.

Sălile au fost configurate pentru a putea fi adaptate în funcție de dimensiunea, cerințele și specificul fiecărui eveniment.

Ana Hotels Sport dispune de 11 săli de întâlnire de mărimi diferite, cu lumină naturală şi acces la terase, având o capacitate de pana la 500 de locuri şi spații pentru pauzele de cafea.

Sala ANA BALLROOM oferă un spaţiu modular cu terasă, adaptabil diversităţii de evenimente – de la conferinţe la petreceri corporate sau de familie. Foaierul sălii Ana Ballroom poate găzdui pauze de cafea, standuri de prezentare și zone de înregistrare. Cu un interior dominat de lumina naturală și un design modern, sala adaugă un plus de confort și creativitate în timpul evenimentelor, precum și o oază de liniște și natură în pauzele de cafea și prânz. Aceasta este dotată cu echipament audio, ce asigură o sonorizare excelentă și condiții optime pentru prezentări și acces la Wi-Fi.

Situată la mezanin, Sala SPORT M/1 este ideală pentru evenimente business. Workshop-urile, seminariile și evenimentele private organizate în această atmosferă primitoare a sălii de la mezanin se bucură de o gamă variată de facilități, inclusiv acces la Wi-Fi, echipament audio de ultimă generație, flipchart și papetărie. Oaspeții se pot bucura și de o terasă intimă cu vedere spre inima pădurii

Sala SPORT M/2 este potrivită pentru întâlniri de afaceri, workshop-uri de mici dimensiuni și întâlniri private. Este de asemenea dotată cu echipamente moderne audio și acces la internet. Sala are deschidere către un foaier special conceput pentru a le permite oaspeților să se bucure de o cafea și o de gustare între sesiunile de lucru.

SALA SPORT 4 este unică prin superba priveliște panoramică asupra statiunii, având o capacitate de până la 100 de persoane. Aceasta beneficiază de lumină naturală şi deschidere spre terasă, iar în interior acces la un foaier elegant şi lift panoramic destinat exclusiv participanţilor la evenimente. Adaptabilă la diferite evenimente de business datorită spațiului său modular, sala de conferință de la ultimul etaj combină elementele rustice și facilități moderne cu echipament audio de ultimă generație.

SALA TISA BALLROOM este expresia rafinamentului, îmbinând eleganța decorului cu funcționalitatea, cu două module și o capacitate de până la 180 de persoane. Este potrivită pentru conferinţe, lansări de produs, sesiuni de team building, dar și petreceri corporate.

Centrul de conferințe ANA HOTELS oferă asistenţă tehnică şi echipamente complete adaptate cerințelor evenimentelor din zona de business. Fiecare sală dispune de videoproiector, ecran, flipchart, sistem audio, suport multimedia şi consumabile, internet Wi-Fi de mare viteză până la 300 Mbps, iar la cerere se pot furniza sonorizare şi bandă exclusivă de internet 500 Mbps.

Participanţii la evenimentele corporate se pot bucura și de condițiile de cazare de lux, preparatele restaurantului cu specific tradiţional şi internațional, relaxarea de după evenimente la centrul SPA ce include piscină, jacuzzi, hot tub în aer liber, saună, sală de fitness şi 8 camere de tratament.

Hotelul pune la dispoziție și staţii de încărcare pentru automobile electrice.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui loc perfect pentru organizarea unui eveniment de afaceri sau a unei conferințe, hotelul Ana Hotels Sport din Poiana Brașov este o opțiune excelentă.

Lizeta Maria

View all posts