Business Leaders > Noutati > Agenția românească five elements digital a fost nominalizată pentru al patrulea an în cursa Best Small SEO Agency la European Search Awards 2023

Agenția five elements digital este încântată să anunțe că a fost nominalizată la categoria Best Small SEO Agency în cadrul competiției European Search Awards 2023. Este al patrulea an consecutiv în care compania e în această cursă și este un rezultat al succeselor înregistrate atât pe plan local, cât și internațional.

European Search Awards este un eveniment anual prestigios, care recunoaște și premiază excelența în domeniul marketingului digital și al optimizării pentru motoarele de căutare în Europa. Nominalizarea five elements digital este o recunoaștere a performanțelor agenției de a gândi strategii eficiente de SEO și de a livra rezultate reale și însemnate pentru clienții săi. Competiția atrage anual câteva sute de participanți și include cele mai performante agenții.

Echipa five elements digital este mândră de această nominalizare și recunoscătoare tuturor partenerilor care au avut încredere în serviciile sale. „Suntem onorați să fim nominalizați la European Search Awards pentru al patrulea an consecutiv. Această nominalizare este o recunoaștere a muncii și abilităților echipei noastre și ne oferă un boost de încredere că ceea ce facem o facem bine. Este, totodată, o dovadă că agențiile din România sunt profesioniste și au rezultate comparabile la nivel internațional”, a declarat Steffen Heringhaus, fondator five elements digital.

Agenția five elements digital a crescut cu 25% în 2022, în ciuda unui trimestru al treilea dificil pentru industria online. Înregistrează lunar, pentru partenerii săi, peste 60 milioane de vizite din SEO, în unele luni chiar până la 100 de milioane de vizite din Google organic. Agenția are peste 30 clienți medii spre mari și portofoliul cuprinde peste 60 de site-uri în administrare, dintre care multe sunt trusturi de presă, firme de telecomunicații și site-uri cu acoperire națională.

five elements digital este agenție de SEO și performance marketing, care se adresează în special companiilor medii și mari, corporațiilor, dar si startup-urilor sau tuturor companiilor care au target ambițios de creștere. Agenția lucrează cu branduri de top din întreaga lume, este prezentă în România, Statele Unite ale Americii. În prezent, oferă servicii pentru 30 de clienți. Detalii complete sunt disponibile pe site-ul agenției.

Lizeta Maria

View all posts