Business Leaders > Companii > Ascendia încheie un parteneriat cu Universitatea din București pentru dezvoltarea unui sistem de analiză big data

Ascendia, prima companie de eLearning listată la Bursa de Valori București, anunță un parteneriat cu Universitatea din București pentru un proiect care urmărește dezvoltarea unui sistem pentru administrarea și analiza datelor. Proiectul va fi finanțat în cadrul Programului Operațional Competitivitate 2014-2020. 

Durata estimată a colaborării acestora este de 24 de luni și obiectivul general este dezvoltarea unui produs informatic destinat celor trei actori principali: consumatorul, furnizorul produsului sau serviciului garantat și furnizorul de servicii de service în garanție. Totodată, prin colaborarea acestora va fi facilitat accesul la o gamă largă de informații utile privind diferite aspecte comerciale sau tehnice, bazate pe analiza unui volum mare de date (big data).

„Ascendia intenționează să folosească atât resurse proprii, cât și bani atrași prin varii instrumente financiare, inclusiv emisiune de obligațiuni, în funcție de necesitățile identificate pe parcursul desfășurării proiectului”, anunță compania.

Valoarea totală a proiectului este 4,9 milioane de lei (4.987.062,19 lei), din care asistența financiară nerambursabilă este de 3,8 milioane de lei (3.821.702,50 lei) – echivalentă cu 77.74% din valoarea totală eligibilă aprobată. Suma de 3,2 milioane de lei (3.262.680,50 lei) i se alocă companiei Ascendia și 559.022 lei Universității din București.

Ascendia va avea o contribuție proprie de peste 1,09 milioane de lei pentru executarea proiectului.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *