Business Leaders > Noutati > Super GIVEAWAY: Câștigă un curs de ENGLEZĂ pentru ANTREPRENORI în valoare de 1.870 Euro + TVA

Super GIVEAWAY: Câștigă un curs de ENGLEZĂ pentru ANTREPRENORI în valoare de 1.870 Euro + TVA

BusinessLeaders.RO împrenă cu EUCOM, cel mai mare furnizor de cursuri de limbi străine pentru sectorul corporate din România, organizează un SUPER GIVEAWAY și oferă ca PREMIU un curs de limba ENGLEZĂ pentru ANTREPRENORI și acces nelimitat in cele 13 saptamani pe platforma EUCOM.

Cursul tip Agile Learning se va desfășura „one-on-one“, timp de 13 săptămâni (13 sesiuni online a câte 100 minute/ sesiunea cu trainerul), valoarea acestuia fiind de 1.870 Euro + TVA.

Concursul se desfășoară în perioada 20 Februarie – 2 Martie și se adresează ANTREPRENORILOR.

Pentru a participa la Giveaway click AICI și vei fi redirecționat către contul nostru de INSTRAGRAM.

Despre EUCOM

INTERVIU VIDEO cu Delia Dragomir, fondatoarea EUCOM

Delia și Silviu Dragomir, fondatorii EUCOM

Compania Eucom, afacere 100% românească și cel mai mare furnizor de cursuri de limbi străine pentru sectorul corporate din România, a fost fondată în 2002 de cuplul de timișoreni Delia și Silviu Dragomir. Cei doi au pornit la drum pentru a răspunde nevoilor și provocărilor companiilor aflate în plină expansiune și integrare în mediul de afaceri globalizat. Anual, echipa Eucom livrează peste 150.000 ore de instruire, având circa 25.000 de participanți la cursuri, precum și persoane care au fost evaluate, de la peste 100 de companii client. 

Mai multe informații AICI

Cum te ajută cursul de „Limba engleză pentru antreprenori” Eucom?

  • Poți consulta mai ușor studii internaționale din domeniul tău. 
  • Vorbești fluent cu partenerii de afaceri străini. 
  • Atragi parteneri sau investitori străini. 
  • Participi la cele mai renumite cursuri antreprenoriale internaționale. 
  • Angajezi oameni din toată lumea. 
  • Atragi oportunități noi de dezvoltare 

Învăţând limba engleză de afaceri printr-o abordare personalizată, EUCOM se angjează să ofere participanţilor la curs instrumente esenţiale în comunicarea de succes în mediul business global, competenţe dezvoltate de comunicare scrisă şi orală în limba engleză. 

Cursurile de limba engleză sunt adaptate în funcţie de profilul companiei şi al cursantului, trainerul asigurându-se că participanţii îşi îndeplinesc obiectivele jobului, asimilează terminologia specifică domeniului lor de activitate şi capătă încredere în comunicarea de zi cu zi. 

Care sunt elementele cheie în trainingul de limba engleză? 

Trainerii Eucom predau limba engleză în context: cursantul poate, astfel, exersa abilitățile de care are nevoie în domeniul lui de activitate. 

Temele sunt practice, iar scenariile sunt realiste: cursantul își dezvoltă limbajul specific necesar zi de zi, în situații la locul de muncă. 

Abordarea abilităților este integrată: temele și sarcinile de lucru dezvoltă competențele de receptare a mesajului oral, abilitățile de citit și scris în limba engleză, fluența în comunicare orală.

Lizeta Maria

View all posts