Business Leaders > Companii > Startup-ul românesc Sessions, care revoluționează interacțiunile video dintre companii și clienți, anunță obținerea unei finanțări de 4.5 milioane de dolari

Startup-ul românesc Sessions dezvoltă o platformă de comunicare și colaborare care îmbunătățește și eficientizează interacțiunile video dintre companii și clienții lor.

În 2020, când pandemia a cauzat o tranziție către munca la distanță, fondatorii Radu Negulescu și Radu Țintescu, constatând limitările sistemelor clasice de video-conferințe, identifică oportunitatea regândirii acestora – în special pentru sesiuni complexe de lucru.

Prin integrarea fluidă a proceselor și aplicațiilor necesare pregătirii sesiunilor de lucru și centralizarea datelor într-un singur loc, Sessions reproiectează întreaga experiență a întâlnirilor video, punând accent pe eficiență și interactivitate.

După ce în 2021 a fost desemnat de Product Hunt produsul anului la categoria „Work from Anywhere”, a dobândit recunoaștere globală, ajungând să susțină mii de echipe din domeniile vânzărilor, marketingului și customer success să își îmbunătățească activitatea.

De la sesiuni de vânzări și prezentări de produs, până la webinarii de marketing sau traininguri, Sessions oferă toate funcționalitățile necesare pregătirii și desfășurării acestora. Mai mult, asigură livrarea conținutului dorit și acces la orice informație aferentă întâlnirilor, dar și integrarea cu aplicații de colaborare precum Google Drive, Miro și multe altele, toate în același spațiu de lucru.

„Modul în care lucrăm s-a transformat radical în ultima perioadă. Majoritatea interacțiunilor cu clienții se petrec acum online, dar întâlnirile virtuale încă nu au structura, energia, informațiile și interactivitatea necesare pentru a fi cu adevărat productive. De aceea, ne-am propus să transformăm fiecare apel video într-o sesiune extrem de valoroasă”, a declarat Radu Negulescu, fondator și CEO al Sessions.

„Nevoile companiilor în privința videoconferințelor și colaborării online s-au schimbat mult în ultimii ani, dar platformele au rămas practic la fel. Gândite ca instrumente ce deservesc un singur scop, acestea duc la experiențe fragmentate și nu acoperă eficient noile scenarii existente în piață. În schimb, Sessions este o platformă care răspunde eficient acestor situații, oferind în același timp o experiență interactivă și fluidă indiferent de complexitatea sesiunilor”, a declarat Dan Lupu, partener la Earlybird.

Business Leaders

View all posts