Business Leaders > Companii > Serge R. Gonvers, Country Managing Partner Baker Tilly: „Piața serviciilor de consultanță financiară din România a atins în ultimii ani un nivel ridicat de competitivitate“

Firma internațională de consultanță Baker Tilly South East Europe, parte a Baker Tilly International, l-a numit pe Serge R. Gonvers în calitate de Country Managing Partner pentru România. Numirea sa face parte din strategia firmei de a-și consolida și dezvolta prezența în România.

„Piața serviciilor de consultanță și consiliere financiară din România a atins în ultimii ani un nivel ridicat de sofisticare și competitivitate, observându-se o creștere a cererii pentru servicii care necesită o expertiză tot mai specializată și complexă. În calitate de profesioniști orientați spre soluții, dorim, în perioada următoare, să ne consolidăm în continuare prezența pe piața locală și regională, valorificându-ne punctele noastre forte, atât în domeniul serviciilor financiare și de consultanță în procesele de fuziuni și achiziții, precum și in acela al serviciilor fiscale, oferite de biroul nostru din București, răspunzând astfel celor mai exigente așteptări ale clienților noștri“, declară Serge Gonvers, Country Managing Partner Baker Tilly România.

Baker Tilly este o firmă de servicii complete de contabilitate și consultanță, specializată în audit, fiscalitate și consiliere financiară. Beneficiind de o echipă locală cu o vastă experiență și competențe multidisciplinare, precum și de accesul la o rețea regională și internațională de experți de top, Baker Tilly dispune de acoperirea globală și expertiza locală necesare pentru a oferi servicii la nivelul de specializare și complexitate cerut de piața actuală.

„Biroul nostru din București a marcat recent peste 20 de ani de activitate. Istoria noastră se regăsește la baza construcției pe care o întreprindem în continuare, cu credința fermă că putem oferi oamenilor abilitățile necesare construirii propriului viitor, participând astfel nemijlocit și la demersul de consolidare a pieței. Am reușit să creăm o alianță Baker Tilly cu experți – parteneri locali în principalele orașe ale României – Brașov, Cluj, Constanța, Iași și Timișoara, de care suntem foarte mândri, facilitând astfel accesul pieței la competențe de consultanță la cel mai înalt nivel“, adaugă Serge Gonvers.

Cetățean elvețian stabilit în România din 1994, Serge Gonvers are o experiența profesională de peste 35 de ani în finanțe și management de afaceri, colaborând cu un număr important de corporații multinaționale din România și din întreaga lume. În calitate de partener în cadrul mai multor firme de consultanță de top din România, inclusiv propria sa firmă, a consiliat și sprijinit un număr mare de corporații și antreprenori străini și locali în dezvoltarea de proiecte în domeniile industrial, comercial sau imobiliar.

Contabil autorizat și auditor financiar, membru CECCAR, CAFR și ASPAAS, Serge este și Profesor Asociat în cadrul Facultății de Administrare a Afacerilor din București (ASE-FABIZ) și membru în Consiliul de Administrație al Camerei de Comerț Franceză din România (CCIFER), precum și în multe alte organizații nonprofit din domeniul cultural sau caritabil.

Business Leaders

View all posts