Business Leaders > Companii > RE/MAX Romania a înregistrat comisioane de peste 13,5 mil. Euro în 2022

RE/MAX România – parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment – a înregistrat anul trecut o valoare totală a comisioanelor încasate de peste 13,5 milioane de euro, în creștere cu cca. 28% față de 2021. Pentru anul curent, compania își propune o evoluție de aprox. 25% pentru toți indicatorii de business.

„Creșterea înregistrată anul trecut a fost în linie cu strategia noastră de expansiune în condițiile contextului economic actual, iar pentru anul în curs ne menținem o viziune optimistă. Mizăm în continuare pe dezvoltarea rețelei în parametrii stabiliți și ne propunem creșteri relevante pentru toți indicatorii de business”, declarat Răzvan Cuc, Președinte RE/MAX România.

Potrivit datelor centralizate, birourile RE/MAX România au intermediat anul trecut cca. 11.000 de tranzacții, cu o valoare cumulată de peste 420 mil. Eur. Aproximativ 87% din valoarea comisioanelor încasate au fost din vânzări/cumpărări și 13% din închirieri. Per total, 90% dintre intermedierile realizate s-au încadrat în segmentul rezidențial.

Topul orașelor cu cele mai multe tranzacții realizate de birourile RE/MAX se menține la fel ca și în anii precedenți, cu București și Cluj-Napoca în top, în timp ce Brașov și Arad au înregistrat creșteri semnificative.

Cele mai valoroase proprietăți tranzacționate anul trecut de birourile companiei sunt în București – două proprietăți rezidențiale – 11,5 mil. Eur și 5 mil. Eur -, precum și o proprietate comercială, în valoare de 4 mil. Eur.

Totodată, în 2022 RE/MAX România și-a extins rețeaua de francize noi. În prezent, cele mai multe birouri se regăsesc în București – 30 de unități, iar la nivelul întregii țări compania deține peste 75 de birouri. Pentru acest an RE/MAX România estimează creșteri accelerate, de cca. 25% pentru toți indicatorii importanți de business, țintind, astfel, o valoare a comisioanelor de cca. 16,5 mil. Eur

Lizeta Maria

View all posts