Business Leaders > Noutati > Perfect Week cu Wantsom: o săptămână gratuită cu experiențe, informații și premii pentru cei interesați de IT

Academia Prietenoasă de IT, Wantsome, îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2023 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week – o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

În cadrul acestui eveniment, ce va avea loc online, în fiecare zi din săptămâna 23-27 ianuarie, de la 18:00 la 21:00, participanții vor avea ocazia să descopere multe lucruri utile despre domeniile centrale de interes din IT, să se orienteze profesional în direcția potrivită, să-i întâlnească pe mentorii și colaboratorii Wantsome, să asculte poveștile de succes și de reconversie profesională chiar de la foștii cursanți, să pună întrebări organizatorilor și să câștige premii de peste 20 000 de euro.

Pe lângă premiile acordate în experiențe de învățare, cursanții vor avea ocazia să primească sfaturi și despre așteptările angajatorilor din IT, direct de la reprezentanții industriei, să afle ce presupun toate rolurile profesionale din IT și provocările lor și să obțină răspunsuri la întrebările pe care le au de la profesioniști din industrie, pe domenii precum: UI/UX design, testare, Network Infrastructure, DevOps, Project Management & Business Analysis.

,,Perfect Week a prins formă din dorința de a oferi acces la informații de calitate comunității noastre. Ne dorim să fim un punct de ghidaj relevant, iar cei care ne urmăresc să știe că au un prieten la care pot apela oricând au nevoie de un sfat în dezvoltarea lor profesională, de la care pot afla cu ce se mai ocupă lumea IT-ului și încotro se îndreaptă și, dacă nu sunt încântați de ceea ce fac și iau în calcul o reconversie profesională în IT, să știe că există soluții. Îi așteptăm pe toți cei care vor să pornească în noul an cu un pas ferm și informația la zi!”, a declarat Iuliana Anton, fondatoare Wantsome

Printre partenerii evenimentului se numără: Endava, Adservio, OceanoBe, StrongBytes, SignantHealth, IT’s Wise și DevExperience, care le vor fi alături participanților prin reprezentanți la panelurile ce vor avea loc în prima zi, luni, de la ora 18:00. Primul panel va avea ca temă principală de discuție viitorul industriei IT, iar cel de-al doilea aduce cu sine pro tips pentru reconversia profesională.

Programul evenimentului este următorul:

23.01.2023 – Just a Perfect Day for Understanding The Mindset: află mai multe despre procesul de învățare, despre reconversia profesională, despre felul în care gândesc angajatorii și ceea ce caută.

24.01. 2023 – Just a Perfect Day for Understanding Wantsome: află mai multe despre rolul tehnologiei în viețile noastre, oferta educațională Wantsome și poveștile sale de succes.

25.01.2023 – Just a Perfect Day for Future Developers & UI/UX Designers: află cum se construiește o aplicație software, cum se alege limbajul de programere, diferențele dintre Front End și Back End, rolul Designului în dezvoltarea de interfețe și care sunt pașii necesari pentru a deveni programator sau UI/UX Designer.

26.01. 2023 – Just a Perfect Day for Testers: află ce înseamnă testarea unei aplicații software, ce sunt testarea manuală și testarea automată, cât de ușor se învață și cum fac performanță testerii din industrie.

27.01.2023 – Just a Perfect Day for Understanding More on Network Infrastructure, DevOps, Project Management & Business Analysis: află care sunt provocările, calitățile dorite și cunoștințele necesare ca să poți deveni inginer în rețelistică sau DevOps, Project Manager sau Business Analyst.

Participarea la eveniment se face prin înregistrare gratuită pe pagina evenimentului de pe site-ul Wantsome, iar toate sesiunile se vor desfășura online și vor fi transmise și live, pe pagina de Facebook.

Lizeta Maria

View all posts