Business Leaders > Good Life > Parteneriatul dintre Mastercard și TIFF continuă pentru al 15-lea an consecutiv

Mastercard susține arta cinematografică la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), pentru cel de-al 15-lea an, cu ocazia celei de-a XX-a ediții a celui mai renumit și longeviv festival de film de lungmetraj din România.

„Festivalul Internațional de Film Transilvania este un reper atât pentru industria cinematografică autohtonă, cât și mult dincolo de granițele țării, fiind sinonim cu filme de calitate, actori și cineaști de referință și o atmosferă unică, an de an. În calitate de partener al TIFF, Mastercard are onoarea și bucuria de a face parte din acest univers al artei cinematografice și de a contribui, totodată, la calitatea vieții culturale din România. Mastercard este și anul acesta cardul preferat al festivalului, oferind tuturor participanților soluții de plată sigure, rapide și inovatoare, precum și o serie de surprize și experiențe de neprețuit, care completează farmecul acestui eveniment atât de așteptat în fiecare an”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România și Croația.

„În aproape două decenii, TIFF nu s-a oprit niciodată, nici măcar în perioadă de pandemie. Nu am fi reușit acest lucru fără sprijinul unor parteneri precum Mastercard, mereu deschiși provocărilor creative pe care le-am lansat în dorința de a ne păstra relevanți în misiunea noastră de a susține filmul românesc și viața culturală din România”, a declarat Cristian Hordilă, Festival Manager TIFF.

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) are loc în intervalul 23 iulie – 1 august, în Cluj-Napoca, iar în această perioadă, Mastercard asigură, în calitate de partener oficial, locul de întâlnire pentru toți cineaștii prezenți în lounge-ul de la Casa TIFF. De asemenea, aici vor avea loc discuții zilnice cu diferiți invitați speciali. Mai mult, Mastercard pregătește promoții și surprize memorabile pentru toți iubitorii de film care plătesc cu cardul Mastercard sau Maestro pe durata festivalului.

Și în cadrul acestei ediții, la Gala de închidere TIFF.20, Mastercard va acorda Premiul Publicului, pentru filmul preferat de cinefili. În cadrul edițiilor anterioare, producții celebre precum Babyteeth: Prima iubire, regizat de Shannon Murphy (2020); Copilul-problemă de Nora Fingscheidt (2019); Vinovatul, de Gustav Möller (2018); Piatră pe inimă, de Guðmundur Arnar Guðmundsson (2017), au primit premiul oferit de Mastercard.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *