Business Leaders > Good Life > PARK LAKE te invită să celebrezi Crăciunul cu un cadou perfect pentru cei dragi

A început cea mai frumoasă lună din an și, odată cu ea, goana după daruri pentru cei dragi. Uneori, găsirea cadoului perfect pare o misiune imposibilă – tocmai de aceea, în Decembrie, ai de ales dintr-o gamă extinsă de Gift Card-uri personalizate, astfel încât să poți oferi un cadou cu amprentă personală unică.

În această lună, lansăm un card special, cu tematica Christmas, în valoare de 100, 300 sau 500 de RON, care se poate achiziționa de la biroul de informații din zona Main Square. Elegant, simplu și rapid, noul Gift Card ParkLake îți oferă inspirația necesară pentru a le face o bucurie de sărbători celor dragi.

Vino să îl vezi pe Moș Crăciun în ParkLake

Crăciunul nu înseamnă doar cadouri, ci și bucuria de a-l vedea pe Moș Crăciun – iar ParkLake te pune în legătură directă cu el.

Vino în Main Square în perioada 13-24 Decembrie, între orele 14:30-19:30, deschide Ușa Magică și vorbește LIVE cu Moș Crăciun, aflat tocmai în Laponia. Dacă ai o listă de cadouri și încă nu ai apucat să îi scrii Moșului, te așteptăm!

Hai în ParkLake și oferă-i copilului tău o experiență de poveste!

Împreună învingem dizabilitatea – ParkLake sprijină Crosul Conil

Crăciunul este sinonim și cu faptele bune, astfel că ParkLake continuă misiunea de a dărui zâmbete și bucurii și sprijină Crosul Conil – ”Împreună învingem dizabilitatea”,devenind punctul de plecare spre casa lui Moș Crăciun din Laponia.

În perioada 3-15 Decembrie, te așteptăm la locul special amenajat din Main Square, pentru a te înscrie la cros. Fiecare înscris în cursă și fiecare kilometru parcurs înseamnă susținerea unei ore de terapie și tratament pentru copiii cu dizabilități pe care cei de la Conil îi au în grijă.

Primii 2 kilometri parcurși asigură și înscrierea în tragerea la sorți pentru cele 10 carduri cadou în valoare de 300 de lei fiecare, așa că nu uita să treci pe la biroul Conil, înainte de plecare, pentru a-ți ridica tichetul de tombolă.

Poți să ajuți copiii cu autism și fără să te înscrii la cros. Lângă punctul de pornire va fi o urnă în care vom strânge pentru ei rechizite, jocuri educaționale, acuarele, plastilină sau puzzle-uri.

În plus, poți redacta și trimite o scrisoare pentru Moș Crăciun, iar voluntarii de aici se vor asigura că speranțele, gândurile bune și dorințele tale vor ajunge la destinație cât mai repede cu putință.

În siguranță #nudoaracasă

În contextul actual, ParkLake Shopping Center a dezvoltat și adoptat măsuri sporite de igienă și siguranță, pentru a oferi în continuare o experiență de shopping cât mai sigură și plăcută clienților săi. Astfel, a verificat și certificat procesele curente de igienă și curățenie în parteneriat cu SGS, liderul mondial în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării, obținând astfel Standardul de Evaluare SGS pentru Igienă și Dezinfectare. Acest lucru confirmă respectarea strictă a protocoalelor și reglementărilor de ultimă generație aplicabile, asigurând în acest fel sănătatea și siguranța tuturor persoanelor care trec pragul centrului comercial.

În plus, ParkLake Shopping Center a dezvoltat o serie de programe speciale, adaptate contextului actual, sub conceptul în siguranță #nudoaracasă. Printre acestea se numără implementarea sistemului de monitorizare a traficului din interiorul centrului comercial și informarea publicului cu privire la starea acestuia prin intermediul website-ului www.parklake.ro, precum și instalarea sistemelor de măsurare a temperaturii la toate intrările în centrul comercial, accesul la dispensere cu gel dezinfectant în toate zonele comune principale (intrări în mall, zona de restaurante, coridoare, s.a.), stabilirea unui flux clar de circulație în mall, precum și implementarea unor noi sisteme de semnalistică și informare menite să transmită vizitatorilor măsurile de protecție și conduita recomandate în interiorul centrului comercial.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *