Business Leaders > Good Life > Londa Professional lansează o colecție de produse de vară cu protecție pentru scalp și culoare

În această primăvară, Londa Professional mizează pe CALM și ECHILIBRU și lansează o colecție de produse uluitoare.

 C.A.L.M reprezintă cea mai nouă și inovatoare linie de produse dedicate protejării scalpului, atât în timpul serviciilor de colorare, cât și după încheierea acestui proces.

Noua colecție de produse vine în întâmpinarea nevoii femeilor de azi. De ce? Deoarece, azi, peste 40% dintre consumatorii preocupați de sănătatea scalpului spun că își simt scalpul afectat în timpul serviciilor de colorare sau decolorare. Ceea ce e perfect just. Știm deja că, drumul către un păr sănătos înseamnă un scalp sănătos, un scalp echilibrat, iar Londa CALM vine să răspundă acestei așteptări și nevoi.

Noua gamă de produse inovatoare lansată de Londa Professional oferă protecție scalpului în timpul serviciilor de colorare, dar și după. Aceasta integrează o serie de ingrediente blânde care ajută la stabilirea unui pH prietenos cu scalpul, nu conține siliconi și nici ingrediente derivate din animale.  Substanța vedetă conținută deLonda CALM este uleiul de marula. Atuurile lui sunt nenumărate: deosebit de bogat în antioxidanți, uleiul de marula este folosit în industria de beauty în tratamentele anti-aging și în cele echilibrante. Uleiul de marula are proprietăți de regenerare, calmează inflamația scalpului, reduce roseața pielii și ajută laîngrijirea părului deteriorat.

C.A.L.M Color Primer este produsul EROU al noii game . Iată cum acționează noul Scalp Color Primer: el formează un strat protector pe scalpul sensibil și permite aplicarea culorii în mod obișnuit. Acesta a fost conceput astfel încât să nu modifice rezultatul de culoare.

C.A.L.M Shampoo calmează instantaneu scalpul sensibil, curăță delicat scalpul uscat și sensibil. Acest șampon poate fi folosit atât după serviciile de colorare și decolorare, cât și în mod current, în salon sau acasă. Beneficiul său major? Protejează culoarea părului împotriva mătuirii și estompării.

C.A.L.M Conditioner are o acțiune duală.Elcalmează instantaneu scalpul sensibil, dar, deopotrivă, acesta îngrijește părul vopsit și scalpul sensibil. E de la sine înțeles că acest nou balsam protejează împotriva estompării culorii și ajută părul să devină mai hidratat, mai moale și mai ușor de pieptănat.

C.A.L.M Serum calmează scalpul sensibil încă de la prima aplicare, ajută la echilibrarea pH-ului în mod natural, este ideal după tratamente chimice, conține ulei de marula, panthenol și betaină.

Business Leaders

View all posts