Business Leaders > Noutati > Innovation Labs lansează cea de a 10-a ediție a programului de pre-accelerare pentru start-up-uri tech

Innovation Labs, cel mai longeviv program universitar de pre-accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători – lansat în 2013 în cadrul Universității Politehnica din București – invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să participe la etapa de selecție pentru intrarea în program, desfășurată în luna martie. Această selecție presupune prezentarea ideilor de business în cadrul unuia dintre Hackathoanele organizate regional în București, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu și Timișoara. Juriul format din reprezentanții partenerilor programului, dar și din antreprenori cu experiență, vor decide ideile și echipele care vor fi admise în programul de mentorat cu durata de cinci luni.

Pentru a asigura desfășurarea programului din acest an în condiții de siguranță, dar având, totodată, dorința de a reveni la formele de socializare tradițională, atunci când acest lucru va fi posibil, încurajăm derularea evenimentelor din această ediție de program atât în format online, cât și offline.

Recomandarea este de a vă înscrie în program în centrul Innovation Labs cel mai apropiat de locul în care vă desfășurați activitatea. Datele limită de înscriere pentru participarea la Hackathoanele acestei ediții de program sunt:

 • 11 Martie, pentru Hackatoanele din 12-13 Martie, din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara,
 • 17 Martie, pentru Hackatoanele din 19-20 Martie, din Sibiu și București,

accesând www.innovationlabs.ro/register.

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți, specialiștilor din industrie și cercetătorilor care își doresc să experimenteze dezvoltarea unui produs de tehnologie în cadrul unui program de accelerare și alături de o comunitate de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul, care se va desfășura la nivel național în perioada martie – iulie 2022 în cele cinci centre regionale, dar cu participanți din întreaga țară, este coordonat de către Asociația Tech Lounge și implementat alături de Asociația Transilvania IT, Asociația Calemis, EduHub și Cowork Timișoara cu sprijinul BRD – Groupe Société Générale, UiPath, Microsoft, AROBS Transilvania Software, Atos, Carrefour România, Orange, VTEX, Elrond, având Romanian – American Foundation ca partener strategic, Universitatea POLITEHNICA din București ca partener universitar strategic, și în colaborare cu Unitatea Executivă Pentru Finanțarea Învățământului Superior a Cercetării Dezvoltării și Inovării.

Programul este deschis tinerilor din toate universitățile, Innovation Labs fiind implementat în cele cinci orașe alături de 17 parteneri academici principali:

 • în București: Universitatea POLITEHNICA din București, Universitatea din București, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, Academia de Studii Economice din București, Universitatea „Ovidius” din Constanța și Universitatea Transilvania din Brașov, 
 • în Cluj-Napoca: Universitatea Babeș–Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj–Napoca, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, 
 • în Iași: Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași,
 • în Sibiu: Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu,
 • în Timișoara: Universitatea Politehnica Timişoara, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea din Oradea.

Răzvan Rughiniș, co–fondator Innovation Labs, prodecan al Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul UPB: „Vă invităm la a zecea ediție a Innovation Labs, pentru a trăi intens, alături de prieteni, colegi, mentori, viitori clienți și finanțatori, experiența reinventării propriilor pasiuni și a rafinării ideilor în decizii și produse cu impact în piață. Vom construi împreună traiectorii energice de spin-off, scale-up sau start-up, în care energia fondatorilor va fi amplificată de insight-ul mentorilor și resursele partenerilor. Vă oferim un mediu prietenos de experimentare și rețele strânse de sprijin tehnologic și de mentorat de la jucători de vârf din ecosistemul inovării. Comunitatea Innovation Labs vă așteaptă în cea de-a zecea ediție cu imboldul: Make it real!”

Mihnea Costoiu, Rectorul Universității Politehnica din București: „Ne bucurăm că o inițiativă pornită în cadrul comunității noastre a căpătat amploare și a ajuns să includă un număr important de studenți din mai multe universități din țară. În fiecare an sprijinim această competiție pentru că suntem convinși că există încă extrem de mult potențial antreprenorial neexploatat și creativitate în rândul tinerilor din România. Am observat evoluția proiectelor de la an la an și sunt extrem de optimist atât cu privire la calitatea proiectelor care vor fi prezentate în acest an cât și cu privire la experiența de mentorat de care vor beneficia participanții”.

Innovation Labs – ediția aniversară de 10 ani

Programul Innovation Labs celebrează al zecelea an de activitate, fiind cel mai longeviv program de educație antreprenorială de tip pre-accelerator din mediul universitar românesc. De-a lungul anilor, în jurul programului s-a dezvoltat o comunitate națională de mari dimensiuni, cuprinzând atât ambasadori Innovation Labs în fiecare universitate parteneră, cât și absolvenți ai acestor universități, profesioniști din industria IT, specialiști din ecosistemul mai larg de antreprenoriat inovativ, investitori, antreprenori, actori din administrația publică și leadership de top din cadrul unora dintre cele mai mari corporații active pe piața din România.

Fiind puternic ancorat în mediul universitar, prin intermediul cadrelor didactice și al cercetătorilor cooptați direct, și beneficiind de acces la tineri cu un foarte bun potențial profesional, Innovation Labs și-a asumat misiunea de a fi unul dintre contributorii neți în ecosistem, prin abordarea sa de tip grassroots, care a dus, de-a lungul timpului, la identificarea și lansarea a unui număr consistent de start-up-uri early stage: peste 450 de echipe, cu peste 2200 de participanți individuali, cu investiții de peste 5 milioane de euro ridicate în ultimii trei ani.

Cu ocazia celei de-a zecea ediții, Innovation Labs și-a propus să pună în valoare mai mult decât oricând această comunitate națională, astfel încât să devină un actor relevant în paradigma cvadruplei elicoidale în inovație (quadruple helix innovation approach), ceea ce va presupune mult mai multe activități, atât de anvergură, cât și de nișă, menite a aduce valoare adăugată stakeholderilor programului, în primul rând participanților, dar și partenerilor privați și celor publici.

De ce să vă alăturați programului Innovation Labs?

Echipele calificate în Innovation Labs 2022 vor avea parte de un program de mentorat și susținere de 5 luni – menit să le sprijine în a transforma o simplã idee într-un produs minim viabil (MVP) validat de clienți reali. În plus, programul oferă mentorat specializat pentru creșterea produselor, acces la parteneri de business și la tehnologii de ultimă oră, prin intermediul partenerilor programului, vizibilitate media și oportunități diverse de deschidere.

Echipele își vor prezenta prototipurile finale pe data de 26 Iulie la Demo Day, în fața juriului, a potențialilor investitori, a partenerilor, a reprezentanților mass media și a publicului general. Demo Day va aduce împreună oameni ce utilizează tehnologii captivante în realizarea unor produse inovative, în start-up-uri proprii sau în companii de vârf, ce vor deschide noi conversații și oportunități. Evenimentul final al Innovation Labs va deschide un nou început pentru echipele finaliste, prin șansa de a câștiga atenția unor finanțatori, parteneri și noi utilizatori, dar și prin integrarea lor în comunitatea de alumni a programului.

Categorii de echipe și direcții Innovation Labs 2022

Participanții la Innovation Labs 2022 vor fi împărțiți în trei categorii de echipe, în funcție de specificul acestora:

 • echipe formate exclusiv din studenți – categorie susținută cu precădere de către Romanian – American Foundation;
 • echipe spin-off din mediul universitar formate din cercetători – categorie susținută de către Orange, și sprijinită activ de Unitatea Executivă Pentru Finanțarea Învățământului Superior a Cercetării Dezvoltării și Inovării.
 • echipe formate din studenți și antreprenori cu experiență, ce vor parcurge împreună un program de descoperire antreprenorială.

Transformarea unei idei într-un produs este susținută în mod specific de către partenerii Innovation Labs care sprijină direcțiile strategice de dezvoltare ale programului.

Astfel, verticalele propuse pentru 2022 sunt:

 • Agriculture – promovată și susținută de Romanian-American Foundation;
 • Blockchain – cu susținerea Elrond, Simple Capital Labs și Bware Labs;
 • Cybersecurity – cu susținerea Atos;
 • DevTools – o verticală nouă, susținută de către Simple Capital Labs – destinată echipelor ce vor să simplifice procesele de dezvoltare software și hardware și să crească productivitatea echipelor de dezvoltare;
 • Digital Commerce – o verticală nouă, susținută de către VTEX, adresată start-up-urilor ce construiesc următoarea generație de tool-uri pentru comerțul digital;
 • Digital Health – direcția pentru echipele care au idei în sfera de sănătate digitală;
 • Lifestyle – direcție dedicată ideilor cu aplicabilitate în îmbunătățirea vieții de zi cu zi;
 • Retail – verticală de business care se bucură de susținerea Carrefour România;
 • Smart City & Industry 4.0 –  cu susținerea AROBS Transilvania Software;
 • Sustainability (Environmental, Social, and Governance) – cu susținerea BRD – Groupe Société Générale – o verticală ce invită echipele să propună soluții sustenabile pentru toate industriile, cu implicații și beneficii atât la nivelul societății civile, cât și al instituțiilor publice.

Printre echipele Innovation Labs de succes, care au ridicat finanțare în ultimul an, se numără:

Innovation Labs, cel mai longeviv program universitar de pre-accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători – lansat în 2013 în cadrul Universității Politehnica din București – invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să participe la etapa de selecție pentru intrarea în program, desfășurată în luna martie. Această selecție presupune prezentarea ideilor de business în cadrul unuia dintre Hackathoanele organizate regional în București, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu și Timișoara. Juriul format din reprezentanții partenerilor programului, dar și din antreprenori cu experiență, vor decide ideile și echipele care vor fi admise în programul de mentorat cu durata de cinci luni.

Pentru a asigura desfășurarea programului din acest an în condiții de siguranță, dar având, totodată, dorința de a reveni la formele de socializare tradițională, atunci când acest lucru va fi posibil, încurajăm derularea evenimentelor din această ediție de program atât în format online, cât și offline.

Recomandarea este de a vă înscrie în program în centrul Innovation Labs cel mai apropiat de locul în care vă desfășurați activitatea. Datele limită de înscriere pentru participarea la Hackathoanele acestei ediții de program sunt:

 • 11 Martie, pentru Hackatoanele din 12-13 Martie, din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara,
 • 17 Martie, pentru Hackatoanele din 19-20 Martie, din Sibiu și București,

accesând www.innovationlabs.ro/register.

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți, specialiștilor din industrie și cercetătorilor care își doresc să experimenteze dezvoltarea unui produs de tehnologie în cadrul unui program de accelerare și alături de o comunitate de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul, care se va desfășura la nivel național în perioada martie – iulie 2022 în cele cinci centre regionale, dar cu participanți din întreaga țară, este coordonat de către Asociația Tech Lounge și implementat alături de Asociația Transilvania IT, Asociația Calemis, EduHub și Cowork Timișoara cu sprijinul BRD – Groupe Société Générale, UiPath, Microsoft, AROBS Transilvania Software, Atos, Carrefour România, Orange, VTEX, Elrond, având Romanian – American Foundation ca partener strategic, Universitatea POLITEHNICA din București ca partener universitar strategic, și în colaborare cu Unitatea Executivă Pentru Finanțarea Învățământului Superior a Cercetării Dezvoltării și Inovării.

Programul este deschis tinerilor din toate universitățile, Innovation Labs fiind implementat în cele cinci orașe alături de 17 parteneri academici principali:

 • în București: Universitatea POLITEHNICA din București, Universitatea din București, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, Academia de Studii Economice din București, Universitatea „Ovidius” din Constanța și Universitatea Transilvania din Brașov, 
 • în Cluj-Napoca: Universitatea Babeș–Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj–Napoca, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, 
 • în Iași: Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași,
 • în Sibiu: Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu,
 • în Timișoara: Universitatea Politehnica Timişoara, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea din Oradea.

Răzvan Rughiniș, co–fondator Innovation Labs, prodecan al Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul UPB: „Vă invităm la a zecea ediție a Innovation Labs, pentru a trăi intens, alături de prieteni, colegi, mentori, viitori clienți și finanțatori, experiența reinventării propriilor pasiuni și a rafinării ideilor în decizii și produse cu impact în piață. Vom construi împreună traiectorii energice de spin-off, scale-up sau start-up, în care energia fondatorilor va fi amplificată de insight-ul mentorilor și resursele partenerilor. Vă oferim un mediu prietenos de experimentare și rețele strânse de sprijin tehnologic și de mentorat de la jucători de vârf din ecosistemul inovării. Comunitatea Innovation Labs vă așteaptă în cea de-a zecea ediție cu imboldul: Make it real!”

Mihnea Costoiu, Rectorul Universității Politehnica din București: „Ne bucurăm că o inițiativă pornită în cadrul comunității noastre a căpătat amploare și a ajuns să includă un număr important de studenți din mai multe universități din țară. În fiecare an sprijinim această competiție pentru că suntem convinși că există încă extrem de mult potențial antreprenorial neexploatat și creativitate în rândul tinerilor din România. Am observat evoluția proiectelor de la an la an și sunt extrem de optimist atât cu privire la calitatea proiectelor care vor fi prezentate în acest an cât și cu privire la experiența de mentorat de care vor beneficia participanții”.

Innovation Labs – ediția aniversară de 10 ani

Programul Innovation Labs celebrează al zecelea an de activitate, fiind cel mai longeviv program de educație antreprenorială de tip pre-accelerator din mediul universitar românesc. De-a lungul anilor, în jurul programului s-a dezvoltat o comunitate națională de mari dimensiuni, cuprinzând atât ambasadori Innovation Labs în fiecare universitate parteneră, cât și absolvenți ai acestor universități, profesioniști din industria IT, specialiști din ecosistemul mai larg de antreprenoriat inovativ, investitori, antreprenori, actori din administrația publică și leadership de top din cadrul unora dintre cele mai mari corporații active pe piața din România.

Fiind puternic ancorat în mediul universitar, prin intermediul cadrelor didactice și al cercetătorilor cooptați direct, și beneficiind de acces la tineri cu un foarte bun potențial profesional, Innovation Labs și-a asumat misiunea de a fi unul dintre contributorii neți în ecosistem, prin abordarea sa de tip grassroots, care a dus, de-a lungul timpului, la identificarea și lansarea a unui număr consistent de start-up-uri early stage: peste 450 de echipe, cu peste 2200 de participanți individuali, cu investiții de peste 5 milioane de euro ridicate în ultimii trei ani.

Cu ocazia celei de-a zecea ediții, Innovation Labs și-a propus să pună în valoare mai mult decât oricând această comunitate națională, astfel încât să devină un actor relevant în paradigma cvadruplei elicoidale în inovație (quadruple helix innovation approach), ceea ce va presupune mult mai multe activități, atât de anvergură, cât și de nișă, menite a aduce valoare adăugată stakeholderilor programului, în primul rând participanților, dar și partenerilor privați și celor publici.

De ce să vă alăturați programului Innovation Labs?

Echipele calificate în Innovation Labs 2022 vor avea parte de un program de mentorat și susținere de 5 luni – menit să le sprijine în a transforma o simplã idee într-un produs minim viabil (MVP) validat de clienți reali. În plus, programul oferă mentorat specializat pentru creșterea produselor, acces la parteneri de business și la tehnologii de ultimă oră, prin intermediul partenerilor programului, vizibilitate media și oportunități diverse de deschidere.

Echipele își vor prezenta prototipurile finale pe data de 26 Iulie la Demo Day, în fața juriului, a potențialilor investitori, a partenerilor, a reprezentanților mass media și a publicului general. Demo Day va aduce împreună oameni ce utilizează tehnologii captivante în realizarea unor produse inovative, în start-up-uri proprii sau în companii de vârf, ce vor deschide noi conversații și oportunități. Evenimentul final al Innovation Labs va deschide un nou început pentru echipele finaliste, prin șansa de a câștiga atenția unor finanțatori, parteneri și noi utilizatori, dar și prin integrarea lor în comunitatea de alumni a programului.

Categorii de echipe și direcții Innovation Labs 2022

Participanții la Innovation Labs 2022 vor fi împărțiți în trei categorii de echipe, în funcție de specificul acestora:

 • echipe formate exclusiv din studenți – categorie susținută cu precădere de către Romanian – American Foundation;
 • echipe spin-off din mediul universitar formate din cercetători – categorie susținută de către Orange, și sprijinită activ de Unitatea Executivă Pentru Finanțarea Învățământului Superior a Cercetării Dezvoltării și Inovării.
 • echipe formate din studenți și antreprenori cu experiență, ce vor parcurge împreună un program de descoperire antreprenorială.

Transformarea unei idei într-un produs este susținută în mod specific de către partenerii Innovation Labs care sprijină direcțiile strategice de dezvoltare ale programului.

Astfel, verticalele propuse pentru 2022 sunt:

 • Agriculture – promovată și susținută de Romanian-American Foundation;
 • Blockchain – cu susținerea Elrond, Simple Capital Labs și Bware Labs;
 • Cybersecurity – cu susținerea Atos;
 • DevTools – o verticală nouă, susținută de către Simple Capital Labs – destinată echipelor ce vor să simplifice procesele de dezvoltare software și hardware și să crească productivitatea echipelor de dezvoltare;
 • Digital Commerce – o verticală nouă, susținută de către VTEX, adresată start-up-urilor ce construiesc următoarea generație de tool-uri pentru comerțul digital;
 • Digital Health – direcția pentru echipele care au idei în sfera de sănătate digitală;
 • Lifestyle – direcție dedicată ideilor cu aplicabilitate în îmbunătățirea vieții de zi cu zi;
 • Retail – verticală de business care se bucură de susținerea Carrefour România;
 • Smart City & Industry 4.0 –  cu susținerea AROBS Transilvania Software;
 • Sustainability (Environmental, Social, and Governance) – cu susținerea BRD – Groupe Société Générale – o verticală ce invită echipele să propună soluții sustenabile pentru toate industriile, cu implicații și beneficii atât la nivelul societății civile, cât și al instituțiilor publice.

Printre echipele Innovation Labs de succes, care au ridicat finanțare în ultimul an, se numără:

 • XVision (echipa din 2018, Timișoara, www.xvision.app) – un produs care folosește inteligența artificială pentru a interpreta online, în mod automatizat, radiografiile, susținându-i pe specialiștii din domeniu în procesarea volumului mare de imagini medicale pe care îl au de analizat. XVision a ridicat în 2020 finanțare prin GapMinder, ROCA X, Cleverage, Growceanu și un investitor privat, iar în 2022 a ridicat o rundă de 1M€ prin GapMinder VC, RocaX, Cleverage, Growceanu, Cristian Pop ca angel investor, iar din Polonia prin ResQMed şi Marek Dziubinski.
 • 2Space (echipa din 2021, București – o echipă interdisciplinară, formată din studenți din cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare, respectiv ai Facultății de Inginerie Aerospațială, din UPB, dar și din cadrul Academiei de Studii Economice din București), un start-up ce își propune să facă spațiul mult mai accesibil pentru punerea în orbită de sateliții mici, de până la 10 kg – au ridicat la început de 2022 o primă rundă de investiții la 150.000€.
 • Synaptiq (echipa din 2021, Cluj-Napoca, Mediq, www.synaptiq.ai) – dezvoltă produsul Mediq – o platformă de interpretare automatizată a imaginilor medicale pentru identificarea timpurie, rapidă și precisă a tumorilor canceroase, pe baza inteligenței artificiale – au ridicat 250.000€ în 2021 prin GapMinder VC, Cleverage VC și angel investors – antreprenorii Daniel şi Ioan Istrate.
 • Bookr (echipa din 2021, Cluj-Napoca, www.bookr.ro) – un produs ce reduce riscul programărilor ratate pentru afaceri, printr-o platformă ce le permite companiilor managementul eficient al relațiilor cu clienții, bazat pe transparență, pe customizarea programărilor în funcție de preferințele clienților și pe insight-uri din datele privind programările anulate – a ridicat în 2021 o rundă pre-seed de 120.000€.
 • VatisTech (echipa din 2020, București, formată din studenți și absolvenți ai Universității București, www.vatis.tech) – un produs ce propune un motor de căutare pentru conținut de tip podcast, video și audio, bazat pe algoritmi de traducere vorbit-în-scris și algoritmi de machine learning, ce pune la dispoziție utilizatorilor o scurtătură către informația căutată și oferă șansa creatorilor de conținut să își înțeleagă mai bine audiența – au ridicat 200.000€ în 2021 prin Early Game Ventures, Sparking Capital și Mălin Ștefănescu.
 • Siscale (echipa din 2019, Timișoara, ex IntelScale, www.arcanna.ai) – dezvoltă o soluție de cybersecurity bazată pe inteligență artificială – și au ridicat o investiție de 642.500€ în 2021 pentru produsul https://www.arcanna.ai – prin intermediul platformei SeedBlink. Siscale a lucrat din 2019 alături de Orange, fiind parte atât din programul Orange Fab, dar și din suita de soluții B2B oferită de Orange către partenerii săi.
 • Medic Chat (echipa din 2017, www.medic.chat – formată din cadre didactice din cadrul Universității Politehnica din București) – ce oferă o platformă care permite utilizatorilor să acceseze online servicii medicale de calitate, prin intermediul unei comunității extinse de medici – au ridicat 300.000€ în 2021 prin SeedBlink.

Parteneri și susținători ai programului Innovation Labs

Innovation Labs 2022 este un program organizat în București, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu și Timișoara, și este coordonat de către Asociația Tech Lounge și implementat alături de Asociația Transilvania IT, Asociația Calemis, EduHub și Cowork Timișoara, cu sprijinul BRD – Groupe Société Générale, UiPath, Microsoft, AROBS Transilvania Software, Atos, Carrefour România, Orange, VTEX, Elrond, având Romanian – American Foundation ca partener strategic, Universitatea POLITEHNICA din București ca partener universitar strategic, și în colaborare cu Unitatea Executivă Pentru Finanțarea Învățământului Superior a Cercetării Dezvoltării și Inovării.

Echipele participante beneficiază de susținere din partea partenerilor tehnologici ai programului: Adobe, Keysight, NXP, Fitbit, BearingPoint, Eximprod Grup, Ortec, PSS Prosoft Solutions, PentestTools, Simple Capital Labs, Bware Labs, Knosis.ai, BRD Mindcraft în București, Electrolux România, Linnify, Wolfpack Digital în Cluj-Napoca, Sevio Solutions la Iași.

Innovation Labs este un program universitar implementat alături de cei 17 parteneri academici:

 • în București: Universitatea POLITEHNICA din București, Universitatea din București, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, Academia de Studii Economice din București, Universitatea „Ovidius” din Constanța și Universitatea Transilvania din Brașov, 
 • în Cluj-Napoca: Universitatea Babeș–Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj–Napoca, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, 
 • în Iași: Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași,
 • în Sibiu: Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu,
 • în Timișoara: Universitatea Politehnica Timişoara, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea din Oradea.

Parteneri și susținători ai programului Innovation Labs

Innovation Labs 2022 este un program organizat în București, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu și Timișoara, și este coordonat de către Asociația Tech Lounge și implementat alături de Asociația Transilvania IT, Asociația Calemis, EduHub și Cowork Timișoara, cu sprijinul BRD – Groupe Société Générale, UiPath, Microsoft, AROBS Transilvania Software, Atos, Carrefour România, Orange, VTEX, Elrond, având Romanian – American Foundation ca partener strategic, Universitatea POLITEHNICA din București ca partener universitar strategic, și în colaborare cu Unitatea Executivă Pentru Finanțarea Învățământului Superior a Cercetării Dezvoltării și Inovării.

Echipele participante beneficiază de susținere din partea partenerilor tehnologici ai programului: Adobe, Keysight, NXP, Fitbit, BearingPoint, Eximprod Grup, Ortec, PSS Prosoft Solutions, PentestTools, Simple Capital Labs, Bware Labs, Knosis.ai, BRD Mindcraft în București, Electrolux România, Linnify, Wolfpack Digital în Cluj-Napoca, Sevio Solutions la Iași.

Innovation Labs este un program universitar implementat alături de cei 17 parteneri academici:

 • în București: Universitatea POLITEHNICA din București, Universitatea din București, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, Academia de Studii Economice din București, Universitatea „Ovidius” din Constanța și Universitatea Transilvania din Brașov, 
 • în Cluj-Napoca: Universitatea Babeș–Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj–Napoca, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, 
 • în Iași: Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași,
 • în Sibiu: Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu,
 • în Timișoara: Universitatea Politehnica Timişoara, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea din Oradea.

Business Leaders

View all posts