Business Leaders > Companii > Helmut Duckadam a devenit ambasador de brand pentru Total – marcă de scule și unelte pentru grădinărit și agricultură

Din luna septembrie 2021, Helmut Duckadam este ambasador de brand pentru Total, marcă recunoscută la nivelul României pentru gama diversificată de scule și unelte atât pentru grădinărit și agricultură, cât și construcții sau tâmplărie. Parteneriatul pentru brandul Total aduce în atenția tuturor românilor determinarea, profesionalismul și capacitatea de a produce prin munca fiecăruia o schimbare în bine.

Decizia de a-l numi pe Helmut Duckadam ambasador de brand pentru Total a venit și pe fondul schimbărilor observate în perioada 2020-2021, când tot mai mulți români au fost interesați de reamenajări și reparații. Toate acestea sunt mai ușor de făcut cu unealta potrivită, cu un preț corect, cum sunt cele din portofoliul companiei. Fostul mare portar a dovedit deja că poți reuși în tot ceea ce îți propui dacă nu ești dispus să renunți la țelul tău și investești timp și energie în îndeplinirea lui.

„Pentru noi este o premieră să avem un ambasador de brand și suntem extrem de încântați că Helmut Duckadam a fost de acord să ne fie alături. Pentru noi a fost singura alegere, deoarece avem un respect deosebit pentru performanță și determinare. Brandul Total a crescut considerabil în cei patru ani de când există pe piață și acum suntem încrezători că împreună cu domnul Duckadam îl vom duce la următorul nivel. Încă de la început am vrut să le punem la dispoziție românilor produsele de calitate, la prețuri pe care și le permit, care îi pot ajuta să își îndeplinească planurile. Alături de Helmut Duckadam îi vom ajuta pe toți cei interesați de proiecte do it yourself, meseriași, meșteri, profesioniști și entuziaști să aleagă cea mai bună unealtă pentru ei și să-și materializeze proiectele”, a declarat Bogdan Giurgescu, cofondatorul Riviera Bike.

„Este o onoare pentru mine să fiu alături de o companie care este înclinată spre nevoile reale ale clienților și le pune acestora la dispoziție uneltele necesare și utile. Este, totodată, o mare plăcere pentru mine să-mi asum rolul de ambasador, deoarece am descoperit în brandul Total un partener cu o viziune pe termen lung, dedicat și pregătit pentru a obține performanțe de top. Am tot respectul pentru cei care sunt încrezători în proiectele lor care nu-i lasă să doarmă noaptea până când nu le termină. De aceea suntem aici să îi susținem și să aibă în noi un partener de încredere”, a declarat Helmut Duckadam.

Odată cu anunțarea lui Helmut Duckadam ca ambasador de brand, compania transmite și că vizează o extindere a gamelor de produse Total în raport cu cerințele clienților. În prezent, categoria sculelor și uneltelor a cunoscut o creștere semnificativă în ultimii doi ani și tendința e de așteptat să se mențină pe măsură ce tot mai mulți români își regândesc confortul și mediul în care trăiesc. Total propune unelte de calitate la prețuri accesibile și răspunsul este pozitiv din partea celor care deja le-au folosit și integrat în planurile lor, de la entuziaști de activități gospodărești până la profesioniști.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *