Business Leaders > Good Life > Grace Couture Cakes a lansat „SpringVibes “, o colecție creată special pentru luna martie

Iubim începutul primăverii, cu tot ce aduce: culoare, optimism, caldură, conectare, speranță și… promisiunea unui nou început.

Spring Vibes, noua colectie creata de artizanii atelierului Grace Couture Cakes special pentru 1 si 8 martie, este o explozie de bucurie si prospetime, gata sa fie daruita mai departe.
Descopera prajiturile si torturile primavaratice, care devin cadouri suprinzatoare si prajiturile in forma de floare, in editie limitata: Tulip (cu blat de cacao, mousse de ciocolata alba si zmeura) si Rose (cu blat amaretto si mousse de vanilie).

De 1 martie, alege sa daruiesti Martisoare dulci si aromate, precum macarons alb/rosu, eclerele si turta dulce cu motive traditionale, choux cu lalele sau eclere cu flosi sau desene si mesaje pline de veselie!

Iar pentru un cadou spectaculos de 8 martie, Grace Couture Cakes a pregatit pentru femeile speciale din viata fiecaruia dintre  noi 3 cutii cadou in editie speciala Spring Vibes, cu mix-uri de prajituri irezistibile:

  • Joy Gift (macarons & mini choux)
  • Bloom Gift (ecler cu zmeură & căpșune în ciocolată)
  • Hope Gift (mini tarte & căpșune în ciocolată)

Business Leaders

View all posts