Business Leaders > Noutati > Doru Pelivan – co-fondator eduKiwi School: „S-au investit peste 1,5 milioane de euro în crearea aplicației“

De Ziua Mondială a Educației, 5 octombrie, se lansează la nivel național cel mai mare proiect educațional românesc – aplicația eduKiwi School. Platforma este dedicată atât elevilor cât și părinților și oferă acces la toată materia școlară predată de peste 47 de profesori. În plus, beneficiază și de cursuri de dezvoltare personală și profesională înregistrate de 136 de experți.

Prin realizarea acestui proiect educațional românesc, dezvoltatorii eduKiwi School doresc să revoluționeze educația din România unind cei trei piloni importanți în dezvoltarea copilului: părinți, profesori și elevi.

„Credem foarte mult în utilitatea acestei platforme, motiv pentru care s-au investit peste 1,5 milioane de euro în crearea ei. Investiția a fost făcută cu ajutorul a 3.527 de susținători ai proiectului și din capital propriu. Am conceput o soluție accesibilă deoarece ne dorim să oferim acces tuturor elevilor din România la educație modernă, indiferent de locul în care se află și de posibilitățile financiare. Orice tânăr poate avea acces la toată materia școlară și la cursuri cu aplicabilitate în viața de zi cu zi, toate într-un singur loc: eduKiwi School”, spune Doru Pelivan – co-fondator eduKiwi School.

Platforma eduKiwi School cuprinde:

 • Peste 2.800 de lecții acoperind materia conform programei școlare.
 • Peste 110 cursuri de dezvoltare personală și profesională, potrivite pentru elevi și adulți. 
 • Colaborare cu peste 136 de experți și 47 de profesori din întreaga țară.
 • Exerciții și teste pentru aprofundarea materiei școlare.
 • Lecții pregătitoare pentru examenele de evaluare națională și bacalaureat.

Pentru motivarea elevilor ca să învețe, aplicația este construită după principiile unui joc pe calculator sau telefon – învață, joacă-te, câștigă.

Cum va învăța copilul în eduKiwi School

Oferindu-i acces în aplicația eduKiwi School nu înseamnă sub nicio formă că încurajăm copilul să nu mai meargă la școală. Aplicația înseamnă un ajutor în plus pentru a învăța mai ușor ceea ce nu înțelege la școală. În plus, are oportunitatea de a învăța lucruri noi, pe care are nevoie să le știe pentru a avea succes în viață: 

 • Cursuri de dezvoltare personală, comunicare, relaționare, descoperirea vocației și a talentului, deprinderea unor noi abilități.
 • Cursuri de educație financiară și antreprenorială, despre cum să facă bani de tânăr.
 • Cursuri despre profesii și cariere, ca să înțeleagă de mic ce și-ar dori să fie când va crește.
 • Are posibilitatea să aleagă profesorul preferat dintre mai mulți profesori de top, la fiecare materie.
 • Învățarea prin joacă este punctul forte al aplicației, totul într-un format nou și foarte ușor de vizionat.
 • Dacă nu înțelege o parte a lecției, copilul poate reveni oricând la minutul dorit ca să revadă conținutul și să-l repete ca să-l înțeleagă mai bine. 
 • Aplicația oferă posibilitatea să alegi viteza de redare după care dorești să urmărești materia. Poți să setezi o viteză mai mare pentru a parcurge lecția mai repede sau o viteză potrivită pentru a înțelege fiecare detaliu.

Toată materia școlară și alte cursuri de dezvoltare le poate accesa și urmări direct de pe telefon, tabletă sau laptop.

„În realizarea platformei s-au implicat peste 250 de experți, programatori, profesori, autori de cursuri, graficieni, editori video, copywriteri, coordonatori, reprezentanți de vânzări, marketeri, consultanți. A fost nevoie de 2 ani de muncă zilnică pentru a reuși să o lansăm, proiectul depășind o investiție totală de 1.5 milioane de euro”, a declarat Mihai Pegulescu – co-fondator eduKiwi School.

Lizeta Maria

View all posts