Business Leaders > Noutati > Cupa României de Artă Florală, cel mai creativ eveniment din industria floristică din România, se desfășoară în perioada 15-18 noiembrie 2023

AADF – Asociația Antreprenorilor din Domeniul Floristic, comunitatea antreprenorilor români din domeniul floristic, singura asociație din domeniul floristic din România care este membru FLORINT (International Florist Organisation), organizează Cupa României de Artă Florală.

„Industria florilor este în creștere, la fel și inițiativele de sustenabilitate înfloricultură, astfel ne-am simțit îndatorați de a crea ediția din acest an în jurul tematicii SUSTENABILITATE, un subiect care ne privește pe toți, indiferent de domeniu“, spun reprezentanții organizației.

Cupa României de Artă Florală este cel mai mare proiect al asociației și este o competiție națională, organizată cu scopul de a evalua nivelul de cunoștințe specifice designului floral, priceperea, inovația și creativitatea floriștilor din România. Competiția se desfășoară conform regulamentului 100 System Point, utilizat de FLORINT (International Florist Organization) în toate competițiile naționale și internaționale din întreaga lume și se adresează atât floriștilor din țară, cât și iubitorilor simpli de artă florală.

Pe parcursul celor trei zile vor fi organizate concursuri, expoziții, workshop-uri, demonstrații, ateliere și  vor fi organizate cadre potrivite pentru socializarea participanților.

Toate compozițiile florale vor face obiectul unei expoziții, iar competiția floristică ce va desemna Campionul național în floristică se va încheia cu o Festivitate de Decernare a Premiilor, urmată de o Recepție de Gală.

Lizeta Maria

View all posts