Business Leaders > Good Life > Colecția TOMMY HILFIGER Primăvara 2022 a fost realizată din și mai multe metode și materiale sustenabile

Asumarea unei atitudini proactive în viața de zi cu zi înseamnă de asemenea reconstruirea garderobei urmând principiile circularității, astfel alegând un brand care îmbrățișează acest tip de fashion. TOMMY HILFIGER este un brand construit pe dorință și determinare, a cărei misiune este să găsească constant metode de limitare a amprentei de carbon și de apă, folosind materiale ce fac parte dintr-un cerc sustenabil. Un drum care poate părea lung, însă împreună, poate fi parcurs mult mai ușor.

Cu ajutorul pieselor din colecția TOMMY HILFIGER Primăvara 2022 vei obține un outfit chic, blând față de natură. Cum te-ai simți într-un tricou cropped fit din bumbac organic 100%, sau poate într-o cămașă oversized cu o croială modernă, de asemenea din bumbac organic pur, un hanorac casual, tot din bumbac organic 100%, în combo cu o pereche de jeans ultra high raise, din bumbac și elastan reciclat, și o geantă bucket, din 95% poliester reciclat, care întregește un stil statement? O ținută casual, care îți îngăduie nenumărate aventuri urbane și bucuria unui outfit care te scoate din anonimat.

Noua colecție TOMMY HILFIGER celebrează totodată și exprimarea de sine din punct de vedere stilistic cu piese cheie, tu alegi care sunt cele potrivite. Bazându-se pe ambițioasa misiune de sustenabilitate a lui Tommy Hilfiger, Waste Nothing și Welcome All, colecția TOMMY HILFIGER Primăvara 2022 este realizată folosind și mai multe metode și materiale sustenabile.

Sfaturi utile pentru sustenabilitate din partea TOMMY HILFIGER

Mai puține spălări. mai multe purtări

Între spălări poți aerisi articolele vestimentare la soare afară, în fața unui geam sau a unui ventilator, pentru a diminua acumularea de mirosuri sau bacterii.

Calitate în loc de cantitate

Investește într-un articol calitativ, creat cu atenție pentru a rezista mai mult timp.

Schimbă sau dăruiește

Schimbă articolele cu persoanele apropiate atunci când nu le mai porți, pentru a le oferi o nouă viață. Un obicei nou și util care ajută planeta.

Descoperă produsele în magazinele selecționate Tommy Hilfiger și pe Magazin Online Oficial | Tommy Hilfiger® Romania.

Business Leaders

View all posts