Business Leaders > Noutati > Books Express, librăria online de carte străină introduce ambalajul cu parfum pentru livrarea cărților

Librăria online de carte străină, Books Express, a lansat ambalajul cu parfum, un nou ambalaj pentru livrarea cărților care oferă o experiență olfactivă celor care deschid coletul. 

Books-Express.ro a oferit încă de la început experiențe cititorilor fie sub forma mesajelor personalizate sau a diverselor tipuri de ambalaje de cadou pentru a fi cât mai aproape de cei care citesc și de a deveni librarul lor personal, iar lansarea noului ambalajcu parfum are ca scop crearea unor legături autentice cu oamenii care iubesc cărțile, după un an în care interacțiunile umane au fost reduse.

Mereu ne-au inspirat oamenii care ne vizitau, iar anul trecut am simțit lipsa conexiunii cu ei, această barieră care a intervenit între noi și ei. Ne-am dorit să le aducem tuturor celor care iubesc cărțile un plus de experiență, o mică parte din cine suntem noi sub formă olfactivă, printr-un ambalaj cu o aromă care ne definește. Este un parfum propriu, creat împreună cu colegii, într-un atelier artizanal de parfumerie, ce are ca note de bază cookies, cafea și mirosul de tipar, care nu avea cum să lipsească pentru cei care îndrăgesc cărțile,” a spus Bogdana Bengulescu – cofondator Books-Express.ro 

Ambalajul cu parfum aduce în prim plan crearea unei relații autentice cu cititorii prin faptul că mirosul este strâns legat de acele părți ale creierului care stimulează emoțiile și amintirile, iar fiecare colet Books Express activează diverse experiențe personale pe care oamenii le-au trăit și pe care și le amintesc.

Începând cu luna Iunie toate cărțile comandate se livrează în ambalajul cu parfum și toți cei care au primit coletul și au simțit aroma la deschiderea acestuia sunt invitați de către echipa Books Express să reflecteze la amintirea pe care o generează parfumul librăriei. 

„În acest an am creat acțiuni prin care să fim alături de comunitatea noastră, prin care să comunicăm cine suntem într-un mod autentic, chiar dacă nu suntem perfecți, pentru că targetul nostru este copilul interior al fiecăruia dintre noi, care este dornic să se cunoască și să evolueze.

Am pornit de la a consolida relațiile cu comunitatea prin asocierea propriilor emoții cu noi, prin acțiuni olfactive, pâna la un dialog deschis cu cei care ne sunt alături sub forma unui Podcast despre Speranță. Consider că fericirea este un lucru care nu se poate cumpăra, dar pe care îl poți dărui printr-o carte, care să aibă în afară de experiența gestului și întreaga experiență Books Express,” a menționat Bogdana Bengulescu.

Books Express este librăria online de carte străină care a început acum 12 ani prin a aduce orice carte din lume pentru dezvoltarea profesiilor și pasiunilor oamenilor, evidențiindu-se prin experiența pe care o oferă la livrare și dorința de a fi librarul personal al tuturor celor care achiziționa cărți. În fiecare an a avut creșteri semnificative, înregistrând anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 2 milioane de euro. 

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *