Business Leaders > Good Life > Asociația „Îngeri pentru suflete“ lansează campania de strângere de fonduri „Rechizite pentru viitor”

Asociația non-guvernamentală Îngeri pentru suflete lansează campania de strângere de fonduri „Rechizite pentru viitor”. Campania își propune să ofere copiilor din medii defavorizate 5.000 de ghiozdane complet echipate înainte de începerea anului școlar.

Campania se desfășoară în 12 județe ale țării, cu target de extindere la nivel național și se află la cea de-a patra ediție consecutivă. De asemenea, scopul principal al campaniei este prevenirea și combaterea abandonului școlar din zonele dezavantajate ale României.

13 septembrie, prima zi de școală,  se apropie cu pași repezi, iar momentul care trebuie să fie o bucurie, va găsi mii de copii, din familii defavorizate, nepregătiți pentru acest început. Fii și tu alături de reprezentanții Asociației Îngeri pentru suflete în campania „Rechizite pentru viitor – Educă o generație și schimbi viitorul țării” și vino să pregătim împreună 5.000 de ghiozdane!

Costul unui ghiozdan echipat ajunge la 50 de euro. Este suficient să alegi să ajuți chiar și un singur copil și vei asigura un început de an școlar cu bucurie. Alege să donezi acum. Oferă o șansă la educație! Cumpără un ghiozdan complet unui copil.

Alexandra Timar, fondatoarea asociației, este în permanent contact cu familii din comunități din medii defavorizate, iar apelul după un an de școală online este unul disperat: „Credem cu tărie că educația este baza societății, iar abandonul școlar este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă țara noastră. După un an pandemic lipsurile educaționale și cele financiare sunt și mai mari. În familiile sărace, marginalizate, sunt mulți copii care vor să meargă la școală, însă părinții nu îi pot susține nici măcar cu acel ghiozdan minimal, nu au caiete, creioane, instrumente de scris. Toți acești copii au nevoie de ajutorul nostru”.

Despre Asociația Îngeri pentru suflete

Donează acum
Asociația Îngeri pentru Suflete
Cont Lei: RO74BTRLRONCRT0521432301
Cont Euro: RO24BTRLEURCRT0521432301

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *