Business Leaders > Noutati > Aniversare cu stil: Seroussi, o călătorie de 25 de ani în lumea eleganței masculine

Seroussi a sărbătorit cu fast un sfert de secol de excelență în România, reafirmându-și angajamentul pentru eleganță și rafinament în moda bărbătească. Evenimentul aniversar a fost o experiență în care istoria și tradiția s-au întâlnit cu inovația și stilul contemporan.

De la momentul fondării sale în 1998 de către Joseph Seroussi, marca omonimă a devenit un etalon al măiestriei românești, aducând la viață piese vestimentare cu un echilibru perfect între cultură, istorie și stil. Pe parcursul a 25 de ani călătoria Seroussi a fost sculptată cu pasiune și dedicare, îmbrățișând valori autentice și evidențiind o grijă meticuloasă pentru detalii.

„Fiecare cusătură, fiecare detaliu reprezintă o declarație a rafinamentului autentic și a stilului impecabil. Suntem mândri să împărtășim această moștenire de măiestrie și eleganță cu bărbații din România de-a lungul anilor”, a declarat Nora Seroussi, Brand Ambassador al mărcii.

Evenimentul aniversar a adunat în lumina reflectoarelor personalități marcante precum prezentatorul TV Cristian Brancu și magicianul Vlad Grigorescu, care au îmbrăcat cu mândrie creațiile Seroussi. De la covorul roșu autohton și chiar cel al premiilor Oscar, la oameni de afaceri și personalități remarcabile, aura Seroussi transcende granițele și se impune ca un simbol al eleganței atemporale.

Casa de modă a prezentat colecția aniversară Seroussi într-un fashion show captivant, punând în lumină noua sa direcție. Pe lângă piese elegante, pentru ocazii speciale, cu care brandul și-a câștigat reputația, prezentarea a inclus și ținute smart casual pentru sezonul toamnă-iarnă.

„Seroussi rămâne alături de bărbați în momentele cheie din viața lor, de la carieră până la zile de sărbătoare și evenimente memorabile. Această aniversare nu este doar un moment special, ci și o continuare a tradiției noastre de a aduce eleganța și rafinamentul în garderoba bărbaților moderni”, a adăugat Nora Seroussi.

Lizeta Maria

View all posts