Business Leaders > Noutati > Academia Prietenoasă Wantsome lansează cursurile Low-Code Engineering într-o ediție specială dedicată femeilor sprijinită de BERD

Academia Prietenoasă Wantsome, în parteneriat cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), lansează un curs de învățare Low-Code Engineering, de 3 luni, dedicat în totalitate femeilor care doresc să descopere programarea Low-Code și să-și îmbunătățească abilitățile digitale și antreprenoriale. Nu sunt necesare cunoștințele în domeniu, întrucât programul de învățare este construit pentru începători, cu 30 % teorie și 70 % practică pe bune.

În cadrul cursului, participantele vor avea ocazia să descopere ce presupune programarea Low-Code, cu ce se diferențiază aceasta de programarea tradițională și cum o pot utiliza cu ușurință în viața de zi cu zi și în diversele activități pe care le desfășoară.

Cursul de Low-Code Engineering din martie este sprijinit de BERD în cadrul programului Women in Business, care sprijină afacerile conduse de femei şi femeile antreprenor prin facilitarea accesului la consultanţă, mentorat şi oportunităţi de învăţare.

În România, programul Women in Business beneficiază de finanţare din partea EBRD Small Business Impact Fund (Italy, Japan, Korea, Luxembourg, Norway, Sweden, Switzerland, Taiwan Business – EBRD Technical Cooperation Fund and the USA). Astfel, participarea la curs este acoperită în proporție de 70% de către BERD, iar restul de 30% de către participantele eligibile.

Cursul se desfășoară în mediul online, începând cu data de 8 martie 2022. Înscrierile se fac pe site-ul Wantsome

Marți, 15 februarie, de la ora 18.00, va fi o ediție specială de switch (your_future), live pe Facebook și LinkedIn, unde se vor dezvălui mai multe detalii despre acest parteneriat. Speakeri vor fi Alina Marchiș, analist BERD, Iuliana Anton, fondator Wantsome și Bogdan Lițescu, fondator Plant an App, mentori si absolvente Wantsome.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *