Business Leaders > Noutati > Poem Residence se extinde cu un nou ansamblu rezidențial în zona de Est a capitalei. Valoarea proiectului depășește 3 milioane de euro

Poem Residence Pallady continuă lucrările în ansamblul rezidențial Pallady din zona de Est a capitalei, cu un imobil ce cuprinde 34 de apartamente proiectate de ADA Concept Design, iar antreprenorul general este D’Lux Estate Group, și cu un regim de înălțime D+P+3E+4R, demisolul fiind rezervat locurilor de parcare. Investiția are o valoare de 3 milioane de euro pe piață.

Din totalul de apartamente construite, 35% dintre acestea sunt deja vândute, viitorii locatari având posibilitatea să le achite atât cash, cât și prin credit bancar. Majoritatea clienților fac achiziția printr-un credit ipotecar, întrucât proiectul se adresează în mare persoanelor cu venituri medii. În general, cei care își doresc să achiziționeze un apartament în ansamblul Poem Residence Pallady sunt clienți tineri care optează pentru o locuință sau familii care fac o trecere de la o locuință mai mică la apartamente mai mari, de trei sau 4 camere.

Prețul mediu per pătrat util este de 1.200 euro + TVA, iar proiectul vine în întâmpinarea clienților cu apartamente de dimensiuni diferite, menite să satisfacă nevoile fiecărei persoane în parte. Acesta conține apartamente de tip studio, cu două, trei sau 4 camere. Suprafețele utile ale apartamentelor variază de la 34 mp, în cazul garsonierelor, până la 99 mp pentru apartamentele de 4 camere, la care se adaugă balcoanele sau terasele aferente cu suprafețe de până la 88 mp. Apartamentele sunt concepute cu multă atenție la detalii, astfel încât fiecare client să poată utiliza la maxim spațiile și să le poată transforma în căminul mult visat. Acestea sunt modern compartimentate, funcționale, cu bucătării închise și balcoane accesibile din camera de zi sau din bucatarie.

Printre cerințele persoanelor doritoare să achiziționeze un imobil se remarcă, în principal, bugetul de achiziție alocat, însă cei mai mulți dintre clienți sunt atenți la caracteristicile zonei, la accesul la metrou și la supermarket-uri, la spații verzi, dar și la calitatea materialelor folosite pentru apartamente. Finisajele la care se pot aștepta viitorii proprietari sunt balcoane și terase spațioase, care fac parte din apartamente funcționale, bine compartimentate, ascensoare, acces controlat în parcare și în bloc, supraveghere video și contorizare individuală. Structura imobilului a fost deja finalizată, iar dezvoltatorii au început lucrările aferente instalațiilor și finisajelor.

,,Cel de-al doilea proiect Poem Residence vine în ajutorul îndeplinirii nevoilor clienților prin varietatea mai mare de unități de care dispune, find mai aproape de o zonă accesibilă a capitalei. Prin investițiile făcute și planul arhitectural, ne dorim ca cei care vor să achiziționeze o locuință în ansamblul Poem Residence Pallady să reușească să se bucure de toate facilitățile de care au nevoie pentru a-și optimiza stilul de viață în funcție de nevoile pe care le au. Prin acest nou proiect am avut în vedere modernizarea zonei și crearea unui imobil integrat în arhitectura zonei. ” a declarat Alin Preda, director general PRD Capital.

            Criza materialelor de construcții și a scumpirilor neprevăzute a adus cu sine o întârziere în livrarea unor produse, iar în acest sens compania a fost nevoită să revizuiască bugetul și să ajusteze prețul de vânzare al apartamentelor. Imobilele deja contractate nu au fost afectate de scumpiri, iar pentru a face livrările în timp util și la calitatea promisă, dezvoltatorii au apelat la o finanțare oferită de Patria Bank și s-au concentrat pe achizițiile de la cât mai puțini furnizori și producători, pentru a putea îngheța prețurile de achiziție.

            În ceea ce privește planurile de viitor ale companiei, aceasta are în vedere îndreptarea tot către o zonă rezidențială, dezvoltarea de imobile de dimensiuni asemănătoare, cu acces facil către zonele centrale ale orașului.

PRD Capital este un dezvoltator imobiliar înființat în 2016 cu capital 100% românesc, ce unește cunoștințele unor antreprenori cu experiență în real-estate, banking și mediul de afaceri românesc. PRD Capital dorește să ofere pe piața locală proiecte rezidențiale de dimensiuni mici sau medii, de calitate superioară, cu apartamente funcționale și cât mai bine compartimentate, localizate în imediată apropiere a căilor de acces principale către oraș, linii de transport în comun și zone comerciale.

Business Leaders

View all posts