Business Leaders > Companii > ANG Luxury Properties își dezvoltă portofoliul de proprietăți în Dubai, oferind clienților consultanță pe tot parcursul tranzacției

ANG Luxury Properties, companie imobiliară de lux, își dezvoltă portofoliul cu vânzări în Dubai, printr-o serie de evenimente desfășurate în orașele mari din România. Primul eveniment dedicat proprietăților din Dubai, care a avut loc la București, a vândut imobile în valoare de 35 milioane de dolari, fiind un real succes pentru a convinge dezvoltatorii imobiliare din Emiratele Arabe Unite să continue această serie de evenimente. Un al doilea eveniment a avut deja loc la Cluj-Napoca, iar o nouă serie va cuprinde evenimente și la Timișoara, Brașov și Constanța, dar și extindere internațională, către New York, Miami și Los Angeles, care vor avea loc în partea a doua a anului.

„Cea mai valoroasă tranzacție a fost achiziția unui întreg etaj, prezentând o ofertă foarte bună de investiție pentru clienții noștri. Am avut ocazia de a face un număr mare de vânzări încă de la primul eveniment și datorită faptului că lumea ne cunoaște pe noi și consultanții noștri, dar și renumele brandului creat în timp, oferind servicii de calitate, idei de investiții, consultanță și calcule de randament pentru clienții noștri”,a declarat Nicoleta Manea, CEO ANG Luxury Properties.

Specific pentru Dubai, ANG Luxury Properties oferă un pachet complet de servicii și susținere pe tot parcursul tranzacției. Totodată, compania oferă și partea de analiză, calcule de randament, grad de ocupare și posibilitatea de creștere a valorii proprietății în timp, astfel încât să se poată obține un profit foarte bun și dacă vorbim despre revânzarea proprietății.

În ceea ce privește prețurile practicate pe piața din Dubai, compania lucrează cu diverși dezvoltatori care oferă o paletă de prețuri foarte mare, pornind de la 160.000 euro și până la 17 milioane euro. „În acest moment, avem la vânzare atât studio-uri, camere de hotel direct mobilate și utilate, apartamente în ansambluri rezidențiale de lux care oferă toate facilitățile unui hotel, cât și penthouse-uri de excepție cu piscină proprie pe balcon, vedere 360 grade, denumite sky villas. Alte mari atracții pentru clienții noștri din categoria premium le reprezintă proiectele în colaborare cu branduri renumite precum Just Cavalli sau de Grisogono, care oferta apartamente ultra luxury”, adaugă Nicoleta Manea.

Cele mai căutate tipuri de apartamente sunt cele cu două camere sau două camere + study, adică încă o cameră de aproximativ 8 mp, care poate fi folosită ca un dormitor mai mic sau loc de birou, astfel transformându-se în 3 camere și 2 băi. 

De la începutul anului, ANG Luxury Properties a tranzacționat 50 de locuințe în Dubai pentru clienți din toată țara, vânzările ajungând la peste 35 milioane de dolari la București, respectiv 11 milioane de dolari la Cluj-Napoca.  

Cât privește piața din București, în primele trei luni ale anului, compania a tranzacționat proprietăți de peste 21 de milioane de euro. Zonele în care s-au tranzacționat aceste imobile sunt: Kiseleff, Dorobanți – Capitale, Herăstrău și Floreasca.

Locuințele achiziționate sunt apartamente mari, localizate în proiecte excepționale, unde doar compania ANG Luxury are acces. De asemenea, printre proprietățile tranzacționate se numără și câteva case în zona Pipera, cu valoare între 1 milion și 2.6 milioane de euro.

Tranzacțiile pe nișa luxury au loc întodeauna într-un mod discret, cumpărătorii fiind persoane care nu-și doresc să se afirme, iar evenimentele în care ANG Luxury prezintă proprietăți au loc în regim de circuit închis, în cadrul unor evenimente private.

Business Leaders

View all posts