Business Leaders > Companii > ANG Luxury Properties înregistrează tranzacții imobiliare record. Cea mai mare tranzacție realizată în România a fost în valoare de 5 milioane de euro

ANG Luxury Properties înregistrează tranzacții imobiliare record. Cea mai mare tranzacție realizată în România a fost în valoare de 5 milioane de euro

ANG Luxury Properties, companie imobiliară de lux, anunță că în primul trimestru din 2023 a înregistrat 46 de tranzacții imobiliare de lux în România și 6 tranzacții internaționale. Cea mai mare tranzacție realizată în România a fost în valoare de 5 milioane de euro.

În primul trimestru din 2023, ANG Luxury Properties a înregistrat și 6 tranzacții internaționale. Cea mai mare a fost de peste 900.000 euro în Dubai. Conform datelor din primele luni ale anului, compania consideră că piața per total este în creștere. Lista scurtă a nevoilor identificate în rândul clienților ANG Luxury Properties arată că aceștia sunt interesați de spații generoase de locuit, finisaje de lux, vedere la mare sau la munte, siguranță și servicii de concierge. Totodată, acești clienți se așteaptă la un nivel ridicat de confidențialitate în tranzacțiile lor.

O altă trăsătură a clienților de proprietăți premium e că sunt adesea în căutarea unor servicii personalizate și de încredere de la agenții imobiliare sau consultanți specializați în tranzacții imobiliare de lux. Se regăsesc astfel servicii de procesarea tranzacțiilor și finanțării, dar și evaluarea, închirierea și gestionarea proprietăților.

„Performanța acestui trimestru din 2023 este încă o dovadă că serviciile, suportul și proprietățile pe care le punem la dispoziția clienților sunt la cel mai înalt nivel. Ce ne-a adus aici au fost resursele investite în perseverență, munca în echipă, un portofoliu diversificat pe circuit închis și clienții deschiși care înțeleg că ceea ce noi le recomandăm ca proprietăți de cumpărat azi reprezintă cea mai bună soluție pentru nevoile lor.

Proiectele în care suntem angrenați sunt diversificate și cu mult potențial din perspectivă investițională. Suntem astfel încrezători că parcursul în 2023 va fi unul excepțional. Piața este în creștere și observăm că dezvoltatorii sunt tot mai deschiși și au înțeles că trebuie sa furnizeze produse extrem de bune”, a declarat Nicoleta Manea, cofondator ANG Luxury Properties.

Caracteristicile căutate de clienții ANG Luxury Properties

În rândul clienților care își doresc proprietăți de lux primează calitatea și finisajele premium, cum ar fi pardoseli din marmură, blaturi de bucătărie din granit, aparate electrocasnice de top și băi spațioase și elegante. La acestea se adaugă și interesul pentru facilități de lux, ca de exemplu piscine interioare sau exterioare, spa-uri, săli de fitness, terenuri de tenis, cinematografe private, grădini spațioase și terase cu vedere panoramică. De asemenea, contează considerabil amplasarea fie în zone exclusiviste, fie în apropierea unor facilități de lux, precum terenuri de golf sau centre comerciale de elită ori în apropierea unor atracții culturale și recreaționale importante.

Lista e completată de siguranța și confidențialitatea asigurate – cu sisteme avansate de securitate, camere de supraveghere, acces controlat și personal de pază – și servicii personalizate. În acestea din urmă intră serviciile de concierge, personal de curățenie și întreținere, asistență în planificarea evenimentelor sau alte servicii adaptate nevoilor și preferințelor clienților.

Totuși, trebuie menționat că preferințele și tendințele în imobiliare se pot schimba în timp și variază în funcție de regiune și de preferințele clienților.

În ceea ce privește provocările din piața de imobiliare premium, ANG Luxury Properties a identificat câteva dintre acestea, cum ar fi piața imobiliară în schimbare, evaluarea proprietății, tranzacționarea imobilelor, găsirea clienților potriviți și asigurarea satisfacției clienților. Toți acești factori se pot dovedi cruciali și cele mai bune soluții și răspunsuri vin în urma informării corespunzătoare și asigurarea celui mai înalt grad de suport pentru clienți.

Lizeta Maria

View all posts