Business Leaders > Companii > Agenția românească five elements digital este nominalizată al treilea an la rând la Best SEO Agency la European Search Awards 2022

Ediția din 2022 a competiției European Search Awards readuce agenția five elements digital pe lista scurtă a companiilor, care este nominalizată pentru premiul „Best Small SEO Agency”. De asemenea, compania este nominalizată și la categoria Rising Star, pentru membri individuali sub 30 de ani și performanțe extraordinare pe plan profesional al unui membru al echipei, categoria Best Use of Search în campanii B2B și la categoria Best Low Budget SEO campaign.

Competiția European Search Awards atrage anual câteva sute de participanți, iar fiecare listă scurtă cuprinde 10 dintre cele mai performante agenții din ultimul an care s-au remarcat în domeniul online.

Portofoliul companiei este unul aparte, cu un mix de clienți mijlocii spre mari, dar și de nivel enterprise. Agenția are peste 10 ani de experiență pe piața locală și din 2018 pe baza contractelor exclusiviste, dar și-a extins operațiunile și în afara țării.

„Nominalizarea pentru Best Small SEO Agency și prezența la European Search Awards înseamnă pentru noi o confirmare a muncii depuse de întreaga echipă și de calitatea campaniilor noastre în comparația europeană. Acest lucru confirmă și nominalizarea pentru categoria “Rising Star”, pe care o vedem ca și recunoaștere a talentului în echipa noastră.  Categoria Best Low Budget SEO Campaign, este o nominalizare care ne bucură mult, pentru că arată că putem livra cu succes și rezultate pentru companii mai mici”, a afirmat Steffen Heringhaus, fondator five elements digital.

În prezent, five elements digital are trei linii de servicii pentru clienți: SEO, PPC și Programmatic Advertising. Portofoliul agenției cuprinde 30 de clienți activi, iar pentru 2022 vizează atât o creștere de 40% a cifrei de afaceri, o crestere corespunzătoare a echipei, cât și adăugarea unui număr semnificativ de clienți noi.

European Search Awards este una dintre cele mai importante competiții de marketing digital din Europa. Aceasta atrage anual câteva sute de participanți din peste 40 de țări, iar fiecare listă scurtă include cele mai performante agenții din ultimul an, care s-au remarcat în mediul online prin rezultate excelente și performanță. Anul acesta, premiile vor fi decernate în luna mai, în cadrul unui eveniment offline, care va avea loc la Barcelona.

Business Leaders

View all posts