Business Leaders > Companii > Vânzări de 53 milioane de euro pentru Nordis Group de la începutul anului. Peste 550 de proprietăți cumpărate la mare, munte și în București

Nordis Group, singurul dezvoltator deansambluri hoteliere și rezidențiale premium din România, a înregistrat vânzări de 53 milioane de euro în intervalul ianuarie – august 2021. Cele peste 550de proprietăți achiziționate fac parte din proiectele Nordis Mamaia, Sinaia,Brașov și Nordis View.

Un procent de peste 50% dintre apartamente s-a vândut în ansamblul Nordis Mamaia atât în corpurile dezvoltate în prima etapă, cât și în etapa a doua a proiectului. Cea din urmă fiind lansată spre vânzare în urmă cu doar o lună și jumătate.

Peste 550 de unități, precum studiouri, apartamente cu două, trei și patru camere au fost achiziționate anul acesta. Cele mai multe vânzări au avut loc în luna august, în plin sezon estival, atunci când s-au vândut peste 200 de proprietăți.

În urma statisticilor referitoare la profilul clienților Nordis, peste 88% dintre cumpărători dețin și alte investiții în domeniul imobiliar. Totodată, o proporție de 67% dintre aceștia sunt antreprenori sau manageri.

Florin Poștoacă, Sales Manager Nordis Group

„Vânzările înregistrate de Nordis anul acesta confirmă încă o dată interesul românilor pentru proprietăți premium. (…). Prin fiecare ansamblu pe care îl dezvoltăm, ne propunem să aducem un suflu nou în turismul românesc atât pentru vizitatori, cât și pentru rezidenți”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Florin Poștoacă, Sales Manager Nordis Group.

Anul acesta, Nordis Group a lansat spre vânzare etapa a doua a proiectului Nordis Mamaia, care cuprinde 1.000 de apartamente rezidențiale și multe facilități fără competiție pe litoralul românesc: sală polivalentă cu 1.000 de locuri, cazino premium, zonă de promenadă, piscine exterioare, centru de recuperare medicală, spații comerciale și food court.

În această vară, Nordis a mai demarat construcția a două proiecte importante: Nordis Sinaia, situat în stațiunea cu același nume, foarte aproape de pârtia de schi și Nordis View, imobilul rezidențial premium de pe Șoseaua Fabrica de Glucoză din București.

În luna octombrie a acestui an, Nordis Group va începe lucrările pentru ansamblul Nordis Brașov, proiectul hotelier și rezidențial de 5 stele care va fi dezvoltat pe Drumul Poienii.

În primăvară, Nordis Group anunța că se așteaptă să înregistreze vânzări de peste 100 de milioane de euro în acest an, după ce în primele patru luni ale acestui an a vândut deja unități din ansamblurile sale din Mamaia, Sinaia și Brașov, în valoare de 21 milioane euro.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *