Business Leaders > Companii > Nordis Mamaia, peste 98.000 metri pătraţi ridicaţi în mai puţin de doi ani. Investiţia depășește 100 de milioane de euro

Nordis Group, cel mai mare dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux din România, anunță avansarea lucrărilor în timp record pentru Nordis Mamaia. Proiectul de lux are cea mai rapidă dezvoltare de pe litoral și este rezultatul unei investiții de peste 100 de milioane de euro. Sute de constructori și parteneri lucrează la finalizarea ansamblului și a finisajelor de lux de care se vor bucura rezidenții și turiștii.

Încă de la început, Nordis Mamaia a însemnat multă determinare și o mobilizare de forțe extraordinară. În doi ani, lucrările au avansat în timp record, iar în prezent proiectul numără peste 98.000 de metri pătrați construiți. Zona hotelieră a ansamblului va fi inaugurată în 2021, iar la finalizarea celor patru corpuri – hotelier și rezidențial – Nordis va avea în total peste 100.000 metri pătrați și peste 15.000 metri pătrați de plajă.

Lucrările pentru proiectul Nordis Mamaia au început în primăvara anului 2019 și până în prezent este ansamblul cu cea mai rapidă dezvoltare de pe litoral. Va fi inaugurat în 2021, iar pentru realizarea acestui obiectiv muncesc zilnic peste 620 de angajați Nordis Construct și zeci de firme partenere.

Nordis Mamaia este cel mai luxos și ambițios proiect de pe litoralul Mării Negre, format din patru corpuri de clădiri înalte unite prin zona de lobby. Ansamblul va pune la dispoziția clienților și turiștilor 717 de camere și apartamente de hotel și peste 600 de apartamente rezidențiale. Prin acest proiect, Nordis își reconfirmă poziția de reper al serviciilor și facilităților de 5 stele, oferind oaspeților o experiență premium, definită de cele mai înalte standarde de confort și calitate.

Finisajele de lux din ansamblul Nordis Mamaia sunt rezultatul colaborării cu consultanți si proiectanți de renume internaționali, specializați în amenajarea hotelurilor și zonelor SPA ale lanțurilor hoteliere de cinci stele. Câțiva dintre furnizorii ansamblului de pe litoral sunt producători premium de mobilier, accesorii și ceramica de lux din Italia. Nu în ultimul rând, firma care va implementa zona de SPA este aceeași care a realizat SPA-ul de la celebrul Hotel de Paris din Monte Carlo.

Inaugurarea zonei exclusiviste de lobby și galerie comercială în vara 2021

În această vară, Nordis Mamaia va inaugura zona de lobby și galerie comercială premium, realizată într-un stil modern și exclusivist, menită să ofere o experiență memorabilă tuturor celor care îi trec pragul.

Atât turiștii, cât și rezidenții vor găsi aici cel mai extins lobby al unui hotel de pe litoralul Mării Negre. Include opt posturi de recepție, pentru mai multă eficiență în gestionarea și fluidizarea traficului de clienți ai hotelului, o zonă de concierge spațioasă, lounge și cafenele. Unicitatea zonei este dată de dimensiunile sale și finisajele premium alese: zonele de lobby și cele comerciale au o înălțime de șase metri și o suprafață de peste 2.000 metri pătrați.

Galeria comercială a ansamblului, amenajată într-un stil modern și elegant, va găzdui o selecție de branduri de lux, printre care și boutique-ul unui celebru magazin de ceasuri. Galeria comercială va oferi clienților o experiență premium de shopping chiar în incinta complexului, deschis 12 luni pe an.

„În 2020 vorbeam despre cum ansamblul Nordis Mamaia este cel mai ambițios proiect de pe litoral. Acum, în 2021, putem spune că este chiar mai mult decât atât. Este promisiunea Nordis de a vă oferi un stil de viață exclusivist, la standarde internaționale de lux, unde nu există compromis la nivelul calității și serviciilor. Puțini își pot imaginea complexitatea construirii unui hotel de la o asemenea dimensiune, cel mai mare hotel dezvoltat astăzi în România și unul dintre cele mai mari 10 hoteluri din Europa. Sunt mândru că împreună cu echipa Nordis Group am reușit să avansăm atât de repede cu acest complex extraordinar, într-un timp atât de scurt, iar acum suntem aproape de a oferi românilor un standard al serviciilor la care până în prezent puteau doar spera. Aducem pe piață un concept unic și suntem încrezători că turiștii și rezidenții vor găsi aici atât relaxare, cât și viața pe care și-o doreau de la o locație premium la malul mării”, a declarat Vladimir Ciorbă, CEO Nordis Group. 

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *