Business Leaders > Noutati > Nordis Group va oferi un cec de investiție vizitatorilor de la Salonul Imobiliar București 2022

Dezvoltatorul imobiliar Nordis Group a pregătit o experiență memorabilă pentru vizitatorii Salonului Imobiliar București, ce are loc în acest weekend. Până duminică, participanții au ocazia să descopere ansamblurile Nordis într-un decor elegant, care pune în valoare unicitatea fiecărui proiect. Vizitatorii pavilonului Nordis vor avea parte de un stil de ofertare instant, prin care vor afla pe loc discountul maxim de care pot beneficia la achiziția oricărei proprietăți Nordis Group.

În perioada 15-17 aprilie 2022, Palatul Parlamentului găzduiește Salonul Imobiliar București.  Din dorința de a oferi o experiență inedită vizitatorilor, Nordis Group a transformat un spațiu de tranziție, respectiv Sala I.C.Brătianu, într-un lounge cu ambient inspirațional, ce aduce natura în interiorul celei mai spectaculoase clădiri din România. Cu ajutorul a două ecrane de mari dimensiuni, amplasate în oglindă, Nordis creează un adevărat spectacol senzorial al naturii, insuflând vizitatorilor magia care i-a atras să dezvolte ansambluri hoteliere și rezidențiale la mare și la munte. În spațiul amenajat în stilul Nordis, vizitatorii se pot relaxa bucurându-se de acorduri de pian, atmosfera creată de DJ și pot gusta experiența Nordis la barul amenajat în sală. 

La pavilionul Nordis Group, vizitatorii vor fi întâmpinați într-o atmosferă cu totul deosebită, întreaga zonă fiind amenajată în ton cu eleganța și cromatica brandului Nordis. Participanții la Salonul Imobiliar au parte de o experiență diferită de prezentare, descoperind cheia investițiilor sigure și aflând informații despre cel mai ofertant produs financiar imobiliar al momentului: achiziția unei camere de hotel, cu randament garantat de 7%, ce poate genera o chirie de până la 1000 de Euro lunar, asigurată contractual pe o durată de 30 de ani. În plus, fiecare proprietar va beneficia de o vacanță de 5 stele, 7 zile în fiecare an.

Exclusiv în cadrul Salonului Imobiliar București, Nordis Group a pregătit o ofertă specială și vor oferi un cec de investiție, prin care va oferi discounturi instant vizitatorilor. Campania este valabilă pentru fiecare ansamblu dezvoltat de Nordis Group, în limita stocului. Avantajul financiar se va acorda celor mai hotărâți cumpărători, și anume cei care vor rezerva primii unitățile dorite în decurs de 10 zile de la încheierea Salonului Imobiliar.

Business Leaders

View all posts