Business Leaders > Noutati > Nordis Group o numește pe Mihaela Alsamadi în funcția de Head of HR

Nordis Group, dezvoltator specializat în ansambluri hoteliere și rezidențiale premium, își mărește echipa de profesioniști numind-o pe Mihaela Alsamadi în funcția de Head of HR Nordis Group.

Din noul rol, Mihaela Alsamadi va coordona activitatea de resurse umane, cu focus pe procese diverse, printre care managementul talentelor, recrutare, retenție, comunicare internă și externă ce vizează activitatea de HR, compensații și beneficii, precum și procese operaționale.

„Mă alătur echipei Nordis cu mult entuziasm și energie. Misiunea mea este să susțin creșterea accelerată a companiei printr-o viziune integrativă de HR. Cred că o cultură a performanței se realizează printr-o strânsă colaborare cu partenerii din business și prin inițiative de HR relevante, de aceea sunt încântată să pun în aplicare cele mai bune practici deprinse în mai bine de 10 ani de experiență în domeniul resurselor umane”, a precizat Mihaela Alsamadi, Head of HR Nordis Group.

Mihaela Alsamadi are o experiență acumulată în companii internaționale de renume din industria IT, precum 2Checkout, Verifone, UiPath și Avira. Mihaela a coordonat echipe responsabile de toate procesele de HR, la nivel global. Totodată, a implementat strategii de recrutare și employer branding la nivel local și regional. În tot acest timp, a fost un partener dedicat pentru echipele de management, oferind consiliere pe toate ariile ce vizează activitatea de resurse umane. 

„Continuăm procesul de recrutare a unor oameni extrem de talentați pentru pozițiile cheie din companie. Alăturarea Mihaelei Alsamadi în echipa de management Nordis Group reprezintă un câștig semnificativ pentru companie și susține obiectivele de amploare și dezvoltarea accelerată, atât la nivelul inițiativelor de business, cât și la nivelul extinderii echipei, pe care le avem în plan în perioada următoare”, a declarat Emanuel Poștoacă, Președinte și Fondator Nordis Group.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *